Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κι αυτοί, το βιολί τους...

ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ χτες σε όλη την Ελλάδα με τις πορείες και τις κινητοποιήσεις των μαθητών, των φοιτητών και των καθηγητών κι ο Σημίτης το βιολί του! Πήγε στη Βουλή και είπε ότι φταίει το ΚΚΕ και η ΝΔ που συνωμοτούν για να βλάψουν την κυβέρνηση!

***

Εν ολίγοις δηλαδή μας είπε πως όλοι όσοι αντιδρούνε στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση είναι βλάκες και παρασύρονται από την... κακή αντιπολίτευση και δεν ξέρουν ποια είναι τα προβλήματά τους και πώς να τα λύσουν.

***

Λύσεις, που εμφανώς γνωρίζει η κυβέρνηση των εκσυγχρονιστών, η οποία φροντίζει με επιμέλεια για το μέλλον της νεολαίας της χώρας.

***

Τώρα όλα αυτά κάτι από Γκαίμπελς έχουν, κάτι από νεο-αυριανισμό, κάτι από δούλεμα ή όλα μαζί σε μια μείξη που λέγεται ..."επικοινωνιακή πολιτική" της κυβέρνησης.

***

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον πάντως να βγει να τα πει αυτά ο Σημίτης σε κάποια από τις διαδηλώσεις που γίνονται, έτσι για να δει τις αντιδράσεις του κόσμου της εκπαίδευσης, που βεβαίως θα είναι απολύτως δικαιολογημένες.

***

Πάντως μέσα από την όλη ιστορία οι εκσυγχρονιστές βγαίνουν να είναι οι χειρότεροι... μαθητές, αφού ούτε τι συμβαίνει μπορούν να καταλάβουν ούτε το πόσο οξυμένα είναι τα προβλήματα ούτε καν τι πρέπει να κάνουν για να προστατέψουν τον εαυτό τους.

***

ΑΝΗΣΥΧΟΣ είναι - όπως δηλώνει τουλάχιστον - τώρα ο Ακης για τις κινήσεις της Τουρκίας στην κατασκευή πυρηνικού οπλοστασίου ειδικά λόγω του πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου. Κάπως ...αργά δεν είναι;

***

Δηλαδή δεν το περίμεναν ότι αφήνοντας τους Αμερικανούς και τη ΔΕΕ να κάνουν ό,τι θέλουν στην περιοχή και να αναζητούνε χώρες - μαντρόσκυλα των επιδιώξεών τους θα φτάσουμε και στην περίοδο του πυρηνικού κινδύνου, που όντως δεν είναι μακριά;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ