Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Κλιμάκιο της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Ορέστη Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος, θα παρευρεθεί σε σύσκεψη μαζικών φορέων και κατοίκων της παραμεθόριου περιοχής του Καλπακίου,που πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 10.12.98 και ώρα 6 μμ στην αίθουσα του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Καλπακίου.

  • Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Κώστας Παρασκευά,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος, πραγματοποιεί, σήμερα Πέμπτη 10/12, περιοδεία στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.
  • Η ΝΕ Βοιωτίας,στα πλαίσια των εκδηλώσεων προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ, διοργανώνει, σήμερα Πέμπτη, ώρα 7 μμ, στην αίθουσα του Δημαρχείου Θήβας εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κόλλια: "Η Βοιωτία στον Αγώνα".Θα προλογίσει ο Τάσος Χρονάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ,ενώ θα γίνουν και παρεμβάσεις από τους προσκαλεσμένους.
  • Η ΝΕ Κυκλάδων του ΚΚΕ,οργανώνει περιοδεία του ευρωβουλευτή του Κόμματος Γ. Θεωνά, στην περιοχή, από αύριο Παρασκευή μέχρι την Κυριακή,(11-13 Δεκέμβρη). Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ θα ενημερώσει τους κατοίκους για τις εξελίξεις με την ΟΝΕ, το ΕΥΡΩ και την ΑΤΖΕΝΤΑ 2000. Θα δοθεί, επίσης, συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ θα γίνουν περιοδείες στους νέους Δήμους.
  • Η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ οργανώνει το Σάββατο 12.12.98 συνεστίαση στο κέντρο "ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ".
  • Η ΝΕ Μαγνησίας,στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 80χρονα του ΚΚΕ, διοργανώνει το Σάββατο 12 Δεκέμβρη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου, στις 7 το απόγευμα,εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο: "Η τρίχρονη εποποιία του ΔΣΕ, περιόδου 1946-1949". Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον ιστορικό Χρήστο Τσιτζιλώνη,υπεύθυνο του Ιστορικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η παρουσίαση του βιβλίου "Η τρίχρονη Εποποιίας του ΔΣΕ" από τον Χρήστο Τσιτζιλώνη θα γίνει και σε εκδήλωση που οργανώνει η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, στις 14 Δεκέμβρη, ώρα 6 μμ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.
  • Η Επιτροπή Λευκαδιτών του Κόμματος καλεί τους Λευκαδίτες οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ να επικοινωνήσουν με τον σ. Θεόφιλο Λογοθέτη στα τηλέφωνα 92.37.001 - 92.36.279 για πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές στο Σύλλογο Λευκαδίων, που θα γίνουν την Κυριακή 13.12.98 στα γραφεία του συλλόγου (Γερανίου 41).
  • Στα πλαίσια του γιορτασμού των 80χρονων του ΚΚΕ, η ΚΟ Φούρνων Ικαρίας του Κόμματος διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 12 Δεκέμβρη και ώρα 7.00 μμ στην ταβέρνα του Αλέξη.
Πολιτική εκδήλωση της ΚΟ Ναυτεργατών

Πολιτική εκδήλωση με θέμα: "Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η κατάργηση του καμποτάζ, οι συνέπειες για τη χώρα και τους ναυτεργάτες",οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών του ΚΚΕ,την Κυριακή 13 Δεκέμβρη στις 10 πμ στον κινηματογράφο "Χάι Λάιφ", στην πλατεία Κοραή του Πειραιά. Θα μιλήσει ο Ορ. Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο γραμματέας της ΚΟΝ Γ. Μαρίνος.Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις εκπροσώπων του μαζικού λαϊκού κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ