Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Συνάντηση με αγρότες του Σταυρού Βέροιας

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Ορέστη Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, είχε συνάντηση, χτες, με εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου και την επιτροπή συνεταίρων του Σταυρού Βέροιας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου και τα μέλη της επιτροπής ανέπτυξαν το πρόβλημα που απασχολεί όλους τους συνεταίρους του χωριού. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στα χρέη που δημιουργήθηκαν στο συνεταιρισμό με ευθύνη των προηγούμενων διοικήσεων και στις συνέπειες που αυτά δημιουργούν στους συνεταίρους, οι οποίοι καλούνται να ξεχρεώσουν τις οφειλές προς τρίτους του Συνεταιρισμού με τα προσωπικά τους περιουσιακά στοιχεία.

Επισήμαναν ότι η υλοποίηση δικαστικών αποφάσεων για κατάσχεση περιουσιακών τους στοιχείων θα δημιουργήσει απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χωριό τους, γι' αυτό ζήτησαν και τη συμπαράσταση του ΚΚΕ, προκειμένου να βρεθεί μια ικανοποιητική λύση.

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ υποσχέθηκε στην επιτροπή των αγροτών ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, για να αποφευχθούν οι κατασχέσεις των προσωπικών τους περιουσιακών στοιχείων και να βρεθεί η καλύτερη λύση στο πρόβλημά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ