Σάββατο 15 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΙΩΠΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΠΑΓΙΔΑ - ΘΗΛΙΑ
ο "κοινωνικός διάλογος"

ΚΚΕ: Στη μεγάλη αυτή απάτη, οι εργαζόμενοι είναι ανάγκη να αντιτάξουν το δικό τους μέτωπο πάλης, αποφασιστικά, ενιαία και με διάρκεια

Τη στιγμή που οι εκπαιδευτικοί, οι αγρότες και οι άλλοι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πρωτοφανή αυταρχισμό και την αδιαλλαξία της κυβέρνησης, τη στιγμή αυτή διάλεξε η κυβέρνηση να ρίξει το πυροτέχνημα του "κοινωνικού διαλόγου", που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια κακοστημένη απάτη και κοροϊδία, με προφανείς σκοπούς.

Ο "κοινωνικός διάλογος", όπως άλλωστε τον προσδιορίζει η ίδια η κυβέρνηση, είναι ένα ακόμα εργαλείο που θα τη διευκολύνει στην επιβολή των αντιλαϊκών επιλογών της. "Ο κοινωνικός διάλογος είναι το κλειδί για να αντιμετωπίζουμε τα μεγάλα προβλήματα της χώρας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Δεν αφήνει φυσικά καμιά αμφιβολία ότι το διάλογο θέλει να τον χρησιμοποιήσει προς όφελος της ανάλγητης πολιτικής της και των ισχυρών συμφερόντων που υπηρετεί. Ο κ. Ρέππας μάλιστα, κατέστησε σαφές ότι στο πλαίσιο του "κοινωνικού διαλόγου" δε χωράνε οικονομικά αιτήματα! Χαρακτηριστική των κυβερνητικών προθέσεων είναι και η δήλωση του Γ. Παπαντωνίου, ο οποίος κάλεσε σε πανεθνική συμφωνία για τη μείωση του πληθωρισμού!

Μεταξύ των θεμάτων που θα ενταχθούν στο πλαίσιο του "κοινωνικού διαλόγου" περιλαμβάνονται το ασφαλιστικό, τα θέματα υγείας κ.ά., τα οποία θα εξειδικευτούν το επόμενο διάστημα.


ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ