Παρασκευή 21 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Μεγάλη η απήχηση και η αποδοχή

Με επιτυχία άρχισε χτες στη Θεσσαλία το Δεκαήμερο Ενημέρωσης για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και την επερχόμενη αναθεώρησή της. Χιλιάδες μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πήραν μέρος, με ενθουσιασμό, στην εξόρμηση. Στόχος της πρώτης μέρας της εξόρμησης να ενημερωθούν, κατά κύριο λόγο, οι εργαζόμενοι. Ετσι σε εργοστάσια της Λάρισας και του Βόλου, καθώς και σε ΔΕΚΟ και δημόσιες υπηρεσίες των τεσσάρων θεσσαλικών νομών μοιράστηκαν δεκάδες χιλιάδες δίπτυχα φυλλάδια και άλλο ενημερωτικό υλικό του Κόμματος.

Οι θέσεις των κομμουνιστών για το Μάαστριχτ και υπέρ του Πανελλαδικού Δημοψηφίσματος βρίσκουν απήχηση στους εργαζόμενους. Αυτή η απήχηση και η αποδοχή "δίνει φτερά" στους κομμουνιστές, για να συνεχίσουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την εξόρμηση ενημέρωσης ολόκληρου του λαού της περιοχής. Σήμερα συνεχίζεται η εξόρμηση με διάφορες μορφές.

  • Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις στον ΟΤΕ,τη ΔΕΗ,τον ΟΣΕ,το Δήμο και τις Τράπεζες,ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για συγκέντρωση υπογραφών υπέρ του Δημοψηφίσματος, με στόχο να συγκεντρωθούν, μέχρι τέλος Ιούνη, 10.000 υπογραφές.
  • Στη Μαγνησία θα συνεχιστούν οι επισκέψεις σε εργοστάσια κι άλλους χώρους δουλιάς, καθώς και σε πλατείες και γειτονιές των πόλεων.
  • Στα Τρίκαλα θα γίνει εξόρμηση στις λαϊκές αγορές της πόλης και μεθαύριο θα στήσουν τραπεζάκια στην Ασκληπιού,με φυλλάδια του Κόμματος και για τη συγκέντρωση υπογραφών για το Δημοψήφισμα. Ταυτόχρονα θα γίνει αφισοκόλληση.
  • Στην Καρδίτσα θα στηθούν τραπεζάκια στην κεντρική πλατεία με υλικό και για τη συγκέντρωση υπογραφών υπέρ της Διακήρυξης.

Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις με ομιλίες στελεχών και βουλευτών του Κόμματος, σε χωριά των τεσσάρων θεσσαλικών νομών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ