Πέμπτη 22 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Καμιά συμμετοχή στο βρώμικο πόλεμο του ΝΑΤΟ

Αναχώρησε χτες για το Βελιγράδι ο Χ. Φλωράκης, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ

Αναχώρησε χτες το μεσημέρι για το Βελιγράδι αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον επίτιμο Πρόεδρο του Κόμματος Χαρίλαο Φλωράκη, στην οποία συμμετέχουν και οι Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, Γιάννης Θεωνάς, ευρωβουλευτής του Κόμματος.

Σε δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, κατά την αναχώρηση της αντιπροσωπείας, ο Χαρίλαος Φλωράκης τόνισε:

"Η επίσκεψή μας στο Βελιγράδι δεν έχει συναισθηματικό χαρακτήρα. Είναι στα πλαίσια της συμπαράστασής μας στην αντίσταση που προβάλλει ο λαός της Νέας Γιουγκοσλαβίας εναντίον των ΝΑΤΟικών, Αμερικανών και των άλλων ιμπεριαλιστών.

Θα δούμε από κοντά την κατάσταση και θα ανταλλάξουμε απόψεις και ειδικά στο τι μπορούμε να κάνουμε για να συμβάλουμε και μεις να ματαιωθούν τα σχέδια των αμερικανονατοϊκών ιμπεριαλιστών.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να υπογραμμίσω για μια ακόμα φορά πως το πατριωτικό μας καθήκον είναι: Καμιά συμμετοχή της χώρας μας στο βρώμικο αυτό πόλεμο που διεξάγουν οι Αμερικανονατοϊκοί ιμπεριαλιστές με οποιαδήποτε μορφή. Κανένας Ελληνας στρατιώτης έξω από τη χώρα μας, είτε με ψευδώνυμο είτε όχι. Κανένα λιμάνι, κανένας δρόμος ή διάδρομος στους ΝΑΤΟικούς. Προς την κατεύθυνση αυτή καλούμε σε συμπαράταξη όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ