Πέμπτη 22 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα λάθη

O ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ με τα προβλήματά του. Ολος ο ελληνικός να ανησυχεί για το τι συμβαίνει στα Βαλκάνια και πότε θα μας ξυπνήσει κανένας... Τόμαχοκ, που θα ακολουθήσει λανθασμένη πορεία, λόγω των συνήθων... κακών υπολογισμών του ΝΑΤΟ, κι η κυβέρνηση με το ΣΕΒ να ασχολούνται με την ΟΝΕ!

***

Το θέμα είναι να μη χάσουμε το στόχο μας είπε χθες ο Ιάσων Στράτος. Το ίδιο είπε κι ο Παπαντωνίου προχτές από το Λονδίνο και εκεί εστιάζεται και η προσοχή του Σημίτη: Να πάμε προς την Ευρώπη.

***

Μόνο που φαίνεται ότι δεν έχουν προσέξει ότι τελευταίως η... Ευρώπη με τη στρατιωτική της μηχανή, το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς, βέβαια, έρχεται προς τα εμάς. Κι όταν λέμε έρχεται, το εννοούμε κυριολεκτικά.

***

Ετσι όπως πάμε η γεωγραφική θέση της Ελλάδας θα αλλάξει εντελώς. Βορείως θα συνορεύει με... τις χερσαίες δυνάμεις του ΝΑΤΟ, δυτικά με τη βάση του Αβιάνο, ανατολικά με το Στρατηγείο της Νοτιοανατολικής πτέρυγας και Νότια με τον 6ο Στόλο.

***

ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΡΑΞΗ υποτίθεται ότι έκανε ο Παπουτσής, καταψηφίζοντας την πρόταση για πετρελαϊκό εμπάργκο (εκ του ασφαλούς, γιατί ούτως ή άλλως θα υπερψηφίζονταν) στην Κομισιόν. Το σκεπτικό όμως το ακούσατε; Οτι το μέτρο θα μπορούσε να λειτουργήσει αν δε γίνονταν βομβαρδισμοί!

***

Αυτά για τη θέση της περίφημης εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ που κατά τα άλλα αποτελεί, υποτίθεται, θύλακα αντίστασης στις ΝΑΤΟικές επιδρομές.

***

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ εκεί στο Ντένβερ της Αμερικής, όπου μαθητές σε γυμνάσιο μπήκαν με καραμπίνες και σκότωσαν άλλους μαθητές, κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμα να μάθει. Ενα ακόμα δείγμα της... υγιέστατης αμερικανικής κοινωνίας που θέλει να υπερασπίζεται και το ήθος του πλανήτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ