Τρίτη 27 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ιλουστρασιόν θαύματα

"Δε θα είχα κανένα δισταγμό ως υπουργός Υγείας να ζητήσω "συγνώμη" από τον ελληνικό λαό, από τους Ελληνες φορολογούμενους για ό,τι αρνητικά έχει αυτό το σύστημα σήμερα", δήλωσε δημοσίως ο Λ. Παπαδήμας στις 27.1.1999 στην πρώτη συνέντευξή του ως υπουργός Υγείας.

Και πώς διορθώνονται όλα αυτά, για να βρει αντίκρισμα και το "συγνώμη"; Μα με δυο ιλουστρασιόν φυλλάδια για την "υγεία + πρόνοια", που κυκλοφόρησε μέσω επιλεγμένων εφημερίδων το υπουργείο Υγείας - Πρόνοιας την περασμένη Κυριακή. "Μάθε τι συμβαίνει στην Υγεία - Πρόνοια. Β Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα", είναι το σύνθημα του υπουργείου Υγείας - Πρόνοιας.

Αν τα δει κανείς αυτά τα ιλουστρασιόν... εγκόλπια ξεχνά τις ουρές, τους άθλιους θανάτους, τα ξέφραγα νοσοκομεία, τις διαλυμένες υπηρεσίες πρόνοιας κι όλα όσα αντιμετωπίζει ένας πολίτης στην ώρα της ανάγκης. Δεν πάει, άλλωστε, καιρός (Νοέμβρης του 1998) που σύμβουλος του ίδιου του πρωθυπουργού προόριζε το ΕΣΥ για την Πρόνοια.

Τώρα πώς τα κατάφερε η κυβέρνηση και αντέστρεψε την εικόνα της διάλυσης, είναι απ' αυτά που μπορεί να καταχωρηθούν, ως θαύματα του εκσυγχρονισμού....


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ