Παρασκευή 30 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Θα μας βρουν μπροστά τους"

Η Αχτίδα Παιδείας και Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ "με οργή και αγανάκτηση καταγγέλλει στους εργαζόμενους και τη νεολαία την άνανδρη και τραμπούκικης έμπνευσης επίθεση που δέχτηκαν προχτές από αναρχοχαφιέδες, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ και της ΠΚΣ" στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

"Το δολοφονικό σχέδιο των φασιστοειδών και η εφαρμογή του, γνωστό και από την πρόσφατη επίθεση στη Νομική, δεν είναι άσχετα με την εντεινόμενη στο τελευταίο διάστημα δράση κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών σε βάρος των κομμουνιστών και ιδιαίτερα των νεολαίων", τονίζει, προσθέτοντας ότι "χρησιμοποιούν αυτές τις βαθιά καταδικασμένες στη συνείδηση του λαού μεθόδους γιατί επιδιώκουν την αναχαίτιση των αγώνων, και θέλουν να χτυπήσουν την ανοδική και πρωτοπόρα δράση των κομμουνιστών στο εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα, την ενίσχυση της επιρροής του ΚΚΕ".

"Δε θα περάσουν τα σχέδιά τους. Θα μας βρουν αντιμέτωπους μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους ανθρώπους του πνεύματος, τους μαθητές, τους φοιτητές και τους γονιούς τους", καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ