Παρασκευή 7 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Συνεχίζεται η Πολιτική Εξόρμηση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ σ' όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών, με εξορμήσεις, συσκέψεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις και ομιλίες στελεχών. Στα πλαίσια της Εξόρμησης:

  • Περιοδεία στην αγορά της Γούβας πραγματοποιεί, σήμερα Παρασκευή ώρα 6 μμ, αντιπροσωπεία της ΚΟΒ με επικεφαλής τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Τρικάλων διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Σήμερα Παρασκευή ο Κώστας Αλυσσανδράκης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε σχολεία του Νομού Τρικάλων.

Επίσης, σήμερα Παρασκευή 7/5 στα Σερβωτά ώρα 9μμ θα μιλήσει η Ελένη Κοτούπα,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο 8/5 σε Μουριά ώρα 8.30μμ και Πηγή 9.30μμ ομιλίες με ομιλητή τον Αντώνη Σκυλλάκο,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Κρινίτσα ώρα 9.00μμ θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής,βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 9/5 στο Κεραμίδι και ώρα 8.00μμ και στο Γριζάνο ώρα 9.00 μμ θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος,μέλος της ΚΕ.

Στα Σαράγια, στις "Ακακίες", ώρα 11.00πμ, θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής.

Την Κυριακή το πρωί, επίσης, θα γίνουν περιοδείες σε χωριά του Ν. Τρικάλων και σε συνοικίες της πόλης.

  • Εκδήλωση με θέμα "Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια και η σημασία των ευρωεκλογών", διοργανώνει σήμερα Παρασκευή,στις 8.30μμ στο "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό Κέντρο, η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ. Ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη.

Επίσης διοργανώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Αύριο Σάββατο

- Στη Γιάννουλη στις 9μμ με ομιλητή τον Γ. Χώτο,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Δαμάσι στις 9μμ, με ομιλητή τον Χρ. Χαλκιά,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στα Δελέρια,στις 8μμ και στη Ροδιά στις 9μμ, με ομιλητή τον Β. Ζωγράφο,μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

- Στο Πραιτώρι,στις 8μμ και στη Συκιά στις 9μμ, με ομιλητή τον Κ. Αλέξη,στέλεχος του ΚΚΕ.

  • Την Κυριακή 9/5 γίνεται συγκέντρωση στις 8.30μμ στην Κεντρική Πλατεία της Αγιάς,με ομιλητή τον Γ. Παττάκη,υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση. Θα γίνει έξω από το Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας αύριο Σάββατο 8/5 και ώρα 8.30 μμ.Θα μιλήσει η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη με θέμα: "Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια και η σημασία των ευρωεκλογών". Επίσης η Λ. Κανέλλη με κλιμάκιο της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, στις 11 το πρωί του Σαββάτου,θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών, ενώ από τις 12 το μεσημέρι θα περιοδεύσουν στο εμπορικό κέντρο του Βόλου.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Ηλείων Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτικό μνημόσυνο την Κυριακή 9 του Μάη, στις 10.00 π.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλατεία Κάνιγγος) για να τιμηθούν οι συμπατριώτες που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Για προσκλήσεις στα τηλέφωνα 5282.500, 5282.545, 4620.467, 2680.527.

  • Η Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - ενημέρωση στις 12 του Μάη, στις 7.00 μμ, στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη) με θέμα: Οργανωτικά - Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις - ευρωεκλογές.
  • Διήμερη περιοδεία σε Καβάλα και Θάσο,πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο,ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Θεωνάς. - Σήμερα Παρασκευή στις 8.30μμ ο Γ. Θεωνάς θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Λιμενάρια Θάσου,ενώ το πρωί θα έχει συναντήσεις στις 9 με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καβάλας, και στις 10.30 με το Σωματείο Εργαζομένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων. Στις 12 μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στο ξενοδοχείο.

- Αύριο Σάββατο, στις 10 το πρωί θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Θάσου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει περιοδεία στα χωριά Παναγία, Ποταμιά και Καλλιρράχη της Θάσου.

Στη Λέσβο

Στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας η ΝΕ ΛΕΣΒΟΥ του ΚΚΕ διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

- Σήμερα Παρασκευή ο βουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας θα μιλήσει, στις 8μμ, στην Κλειού.Επίσης θα γίνει ομιλία στο Ασώματο με ομιλητή τον Σταύρο Σκοπελίτη,μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου.

- Αύριο Σάββατο ο Στρατής Κόρακας, επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΝΕ, θα περιοδεύσει και θα συζητήσει με καταστηματάρχες στην αγορά.Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ώρα 8μμ, ο βουλευτής του ΚΚΕ θα μιλήσει στη Θέρμη.

- Την Κυριακή 9 του Μάη, μέρα γιορτασμού της Αντιφασιστικής Νίκης, θα γίνει αντιπολεμική αντιφασιστική αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στην Αγιάσο. Θα μιλήσει ο Βασίλης Καλαματιανός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λήμνο

- Σήμερα Παρασκευή γίνεται περιοδεία σε χωριά του Δήμου Μούδρου (Μούδρος - Καμίνια - Αγ. Σοφία - Σκανδάλη. Στις 8.30μμ ομιλία στο Μούδρο με ομιλητή τον Γιάννη Πλάντζο, μέλος της ΝΕ Λέσβου.

- Αύριο Σάββατο εξόρμηση στην αγορά της Μύρινας.

- Την Κυριακή περιοδεία στα χωριά Ατσική - Προπούλι - Καρπάσι και ομιλία από τον Λιάνο Αντώνη.

Στη Μεγαλόπολη

Στην Αρκαδία πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, ώρα 8.30 μμ, με ομιλητή τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λακωνία

Θα γίνουν ομιλίες:

- Σήμερα Παρασκευή και ώρα 8.00μμ, στο Ξηροκάμπι με ομιλητή τον Σ. Λιακάκο, μέλος του ΝΓ.

- Τη Δευτέρα 10/5 και ώρα 8.00 μμ, με ομιλήτρια την Λ. Ράζου, γραμματέα της ΕΠ.

Στην Αρτα

Η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Το Σάββατο ώρα 9.30μμ συγκέντρωση (στο καφενείο του Νάση) σε Ψαθοτόπι - Γαβριά.Ομιλητής ο Δημήτρης Ξυλογιάννης,μέλος της ΕΠ Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή το πρωί συγκέντρωση σε Κάτω Καλεντίνη - Δίστρατο - Κεντρικό.Ομιλητής ο Νικήτας Γλυνάτσης,μέλος του Γρ. Περιοχής Β/Δ Ελλάδας. Την ίδια μέρα συγκεντρώσεις στα χωριά Αθαμάνιο - Καψάλα - Παλαιοχώρι με ομιλητή τον Γρηγόρη Καραγιάννη,μέλος του Γρ. ΝΕ Αρτας και μέλος της ΕΠ Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ.

Στην Εύβοια

Η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει:

Αύριο Σάββατο στις 8.30μμ στην Κήρυνθο (καφενείο Ζυγομήτρου) συγκέντρωση με ομιλητή τον Δ. Ραχιώτη,μέλος του ΝΓ. Επίσης, την ίδια μέρα, στις 9μμ γίνεται συγκέντρωση στην πλατεία Ψαχνών με ομιλητή τον Κ. Δελή μέλος του ΝΓ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ