Παρασκευή 7 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Μίλησε στους ... μεταφερόμενους

Στους μεταφερόμενους, με 11 πούλμαν από τις γύρω περιοχές, στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευσίνας, οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, "ανέλυσε" ο πρωθυπουργός τις θέσεις του κόμματός του, ενόψει των ευρωεκλογών.

Η "ανάλυση" του πρωθυπουργού επικεντρώθηκε στα "μεγάλα οικονομικά επιτεύγματα" της κυβέρνησής του, η οποία εξασφαλίζει την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ. Ο Κ. Σημίτης "παίνεψε" το έργο της κυβέρνησής του λέγοντας ότι δεν υπήρξε στο παρελθόν κυβέρνηση που πραγματοποίησε τόσα έργα και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι κινδυνολογεί.

Η αντιπολίτευση, είπε ο πρωθυπουργός, κινδυνολογεί και λέει εύκολα λόγια για ψηφοθηρία και δημιουργία εντυπώσεων. Ο πρωθυπουργός θέλησε να εκμεταλλευτεί τη συμφωνία για το πρόβλημα του Κόσσοβου που υπέγραψε χτες η "Ομάδα των 8", λέγοντας ότι η συμφωνία είναι μεγάλο βήμα προς την ειρήνη, το οποίο αποδεικνύει ότι η διπλωματία φέρνει την ειρήνη και δεν την επιβάλλει ο πόλεμος. Αυτό, είπε ο πρωθυπουργός, δικαιώνει τις θέσεις που η ελληνική κυβέρνηση πρόβαλλε από την αρχή της κρίσης. Η Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, συνέβαλε στην εξεύρεση διπλωματικής διεξόδου, αύξησε το κύρος της και βλέπει την πολιτική της να αποδίδει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ