Τρίτη 6 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Τραγούδι, χορός κι αγώνας στο Βόλο

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Βολιωτών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ μεγάλη εκδήλωση - γλέντι στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο "Θεόφιλος".

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αδιαχώρητο. Ολες οι γενιές βρέθηκαν εκεί, απλοί άνθρωποι που έδωσαν τη μάχη στο πλάι του Κόμματος στις Ευρωεκλογές. Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία αγωνιστών, που για αρκετά χρόνια είχαν απομακρυνθεί από το Κόμμα, αλλά συναντήθηκαν ξανά μαζί του στους πολύμορφους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος και στην εκλογική μάχη. Ανάμεσα στους πολλούς καλεσμένους, διακρίναμε τον δήμαρχο Αισωνίας Λεωνίδα Γκάγκα,τον αντιδήμαρχο Βόλου Α. Παππά,τον δημοτικό σύμβουλο Μ. Βλαχάκη,τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Κ. Κωνσταντινίδη,πολλούς συνδικαλιστές από εργατικά σωματεία, τον βουλευτή του Κόμματος Νίκο Γκατζή κ.ά.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Μιχάλης Τσώνας, γραμματέας της ΝΕ Μαγνησίας, καλωσορίζοντας τους συγκεντρωμένους, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Μήτσος Κουτσούμπας,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση της ΚΕ για τα εκλογικά αποτελέσματα και τις μετεκλογικές εξελίξεις και απευθύνοντας κάλεσμα συστράτευσης και αγώνα. Η εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό από τοπικό συγκρότημα με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ