Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
"Να μάθουμε με τους σεισμούς"!

"Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους σεισμούς" (!). Αυτή ήταν η συμβο(υ)λή που αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθύνει ο Κ. Καραμανλής στα θύματα του σεισμού, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι πρέπει "να επιδείξουμε όλοι ψυχραιμία και σύνεση".

Μετά την περιοδεία που έκανε στις πληγείσες περιοχές και στα εργοστάσια "Ρικομέξ", "Φουρλής" και "Φαράν", δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει την παραμικρή αναφορά στις ευθύνες για τις καταστροφές που αντίκρισε. Αντίθετα, οι πρώτες του κουβέντες ήταν: "Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους σεισμούς". Διαπίστωσε βέβαια ότι "πρόκειται αναμφισβήτητα για μια πολύ μεγάλη καταστροφή" και περιορίστηκε σε συμβουλές όπως η παραπάνω, ενώ ευχαρίστησε και τους άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής για τις ηρωικές προσπάθειές τους. Ανέφερε ότι η ΝΔ έχει θέσει στη διάθεση των αρμοδίων το εξειδικευμένο στελεχικό της δυναμικό και ζήτησε περισσότερες σκηνές, γιατί δεν επαρκούν και "αποτελεσματικότερη αστυνόμευση".

Κατά τα λοιπά, στη Ρηγίλλης προβληματίζονταν μέχρι αργά χτες το βράδυ αν θα αναβληθεί ή όχι η επίσκεψη του Κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ