Τετάρτη 2 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΩΝ «Η ΜΗΤΕΡΑ»
Επιχείρηση φίμωσης του ΚΚΕ

Ενα ακόμα επεισόδιο της προσπάθειας παρεμπόδισης της δράσης του ΚΚΕ στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα» εκδηλώθηκε την περασμένη Κυριακή (29.4.2007), όταν αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Πρόνοιας της Αχτίδας Υγείας και Πρόνοιας του Κόμματος επισκέφτηκε το Κέντρο για να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τις θέσεις του ΚΚΕ μπροστά στην Πρωτομαγιά.

Η αντιπροσωπεία, συνοδευόμενη από γνωστά στο χώρο μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, αντιμετώπισε τον προπηλακισμό και την απαγόρευση εισόδου, με το αιτιολογικό ότι απαγορεύονται οι επισκέψεις το Σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια, όταν η αντιπροσωπεία μπήκε στο χώρο, βρήκε τα τμήματα κλειστά, ενώ σε λίγο - μετά από ειδοποίηση - έφτασε και περιπολικό της Αστυνομίας που ζήτησε τα στοιχεία των μελών της αντιπροσωπείας.

Την επόμενη μέρα (30.4.2007) αντιπροσωπεία του Κόμματος έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στην πρόεδρο του Ιδρύματος Ευαγγελία Βελέντζα, η οποία - όπως και παλιότερα - είπε ότι δεν επικροτεί παρόμοιες ενέργειες. Ωστόσο, όμως, τον τελευταίο χρόνο επιχειρείται η φίμωση των μελών του Κόμματος στο συγκεκριμένο χώρο, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Πρόνοιας του ΚΚΕ και υπογραμμίζει: «Γι' αυτή την επίθεση φέρει ακέραιη την ευθύνη η Διοίκηση του Κέντρου και η ίδια η πρόεδρος που ενώ της είχαν καταγγελθεί ανάλογα περιστατικά παρεμπόδισης και διακίνησης των θέσεων του ΚΚΕ στα λόγια διαχώρισε τη θέση της, αλλά στην πράξη κλιμακώθηκαν τα μέτρα σε βάρος της δράσης του ΚΚΕ».

Είναι γελασμένοι, αν πιστεύουν ότι με τέτοια μέτρα θα φιμώσουν το ΚΚΕ και θα τρομοκρατήσουν τα μέλη του, τονίζεται στην ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ