Σάββατο 2 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ασφα-ληστρικές μεθοδεύσεις!

«Μετά τις εκλογές να ανοίξει το Ασφαλιστικό λέει ο Χρ. Πολυζωγόπουλος, ως πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (...). Ο τέως πρόεδρος της ΓΣΕΕ και σημερινός πρόεδρος της ΟΚΕ, στην πρώτη συνάντηση που είχε με το προεδρείο του ΣΕΒ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική συνεννόησης με την κορυφαία εργοδοτική οργάνωση, για τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και της οικονομίας. (...) για το Ασφαλιστικό είπε ότι δεν πρέπει να μπλέξει η προσπάθεια για συνεννόηση με τις κομματικές αντιπαραθέσεις της προεκλογικής περιόδου, γιατί έτσι οι προσπάθειες αυτές θα ακυρωθούν (...). Αναφορικά με τη συνάντηση ΣΕΒ - ΟΚΕ, τόσο ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος όσο και ο Χρ. Πολυζωγόπουλος μίλησαν για την ανάγκη συνεννόησης των παραγωγικών και κοινωνικών δυνάμεων, "με στόχο τις μεγάλες υπερβάσεις για να μπορέσει η χώρα να φύγει μπροστά και η κοινωνία να αποκτήσει κοινωνική συνοχή", όπως είπε χαρακτηριστικά».

*

Το εκτενές απόσπασμα που προηγήθηκε, δημοσιεύτηκε χτες σε μια καθ' όλα φιλική προς το ΠΑΣΟΚ εφημερίδα, την «Ελευθεροτυπία». Ακριβώς γι' αυτό επιλέξαμε την αναδημοσίευσή του.

Είναι προτιμότερο να μιλούν οι ίδιοι για την προσφορά του κ. Πολυζωγόπουλου και του κόμματός του, του ΠΑΣΟΚ, σε φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, όπως το Ασφαλιστικό. Και τι προσφορά! Να κουκουλωθεί το Ασφαλιστικό και οι θέσεις των δικομματικών εταίρων γύρω από αυτό το θέμα μέχρι τις εκλογές και τούτο σε συνεννόηση με τον ΣΕΒ! Ωστε, μετά τις εκλογές, και με λυμένα τα χέρια, να έρθουν και να εφαρμόσουν τις υποδείξεις του ΟΟΣΑ. Με την αμέριστη φροντίδα του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, του κ. Πολυζωγόπουλου. Που εν τω μεταξύ θα έχει διαφυλάξει την «προοπτική συνεννόησης» με τους βιομήχανους!

Δεν το λέμε εμείς. Το ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας» το λέει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ