Σάββατο 2 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Βαστάζος του δικομματισμού

Την Τετάρτη ο Γ. Καρατζαφέρης έλεγε πως αν εισέλθει ο ΛΑΟΣ στη Βουλή δεν προτίθεται να συνεργαστεί μετεκλογικά με ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, την ίδια στιγμή έστελνε - εκεί που ήθελε - το μήνυμα ότι «ποτέ μη λες ποτέ» και ότι στις επόμενες εκλογές «υπάρχει μια εξαιρετική δυνατότητα στο έθνος να προσχωρήσει εις τον ευρωπαϊκό πολιτικό πολιτισμό των μη μονοκομματικών κυβερνήσεων». Ασχετα αν - στη γνωστή τακτική του «είμαι με όλα και με όλους» για να ψαρεύω ψήφους - σχολίαζε απαξιωτικά «όλους αυτούς οι οποίοι γκρινιάζουν ότι θα υπάρξει αστάθεια στον τόπο», σε περίπτωση «ανίσχυρης» κυβέρνησης.

Αλλωστε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ, Α. Γεωργιάδης, τέλη Απρίλη, ξεκαθάριζε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι «εάν η ΝΔ είναι πρώτη και δεν έχει αυτοδυναμία θα τη στηρίξουμε. Δε θα αφήσουμε την Ελλάδα στο χάος». Και ότι «για τους ίδιους λόγους το ίδιο θα κάνουμε και εάν είναι πρώτο και δεν έχει αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ».

Αυτή είναι η αλήθεια, πίσω από στρεψοδικίες και υποκρισίες. Ο ΛΑΟΣ είναι στήριγμα του συστήματος, άρα και με το δικομματισμό και τα μεγάλα συμφέροντα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ