Σάββατο 2 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγρυπνείτε κι αγωνιστείτε!

Με τους εργάτες της «Ιντρακάτ»

«Η εργατική τάξη γνωρίζει τα προβλήματά της, το θέμα είναι να κατανοήσει την αιτία τους», τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στην κατάμεστη από εργάτες αίθουσα, στην επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών, «Ιντρακάτ», στη Λάρισα. Μπορεί - συνέχισε - κάποιοι εργαζόμενοι να αισθάνονται, σε κάποιο βαθμό, ασφαλείς, πιστεύοντας ότι έχουν εξασφαλισμένη και σταθερή δουλιά, αλλά πρέπει να γνωρίζουν πως όλα εξαρτώνται απ' τη γενικότερη πολιτική πορεία των πραγμάτων κι αυτή δεν είναι καθόλου καλή για τους εργαζόμενους και το λαό. Και σημείωσε ότι το γεγονός ότι αυτή την περίοδο υπάρχει ανάπτυξη στον μεταλλουργικό κλάδο, δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον, καθώς όλα μπορούν ν' αλλάξουν.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο των μεταλλεργατών στην ταξική πάλη, υπογραμμίζοντας ότι το ΚΚΕ, ως πολιτική πρωτοπορία της εργατικής τάξης, παλεύει για την εργατική εξουσία. Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, το κόμμα που είναι ο πραγματικός αντίπαλος του δικομματισμού.

Μετά την ομιλία της η Αλέκα Παπαρήγα συναντήθηκε με το ΔΣ του σωματείου των εργαζομένων, ενώ νωρίτερα είχε συνάντηση με τη Διοίκηση της επιχείρησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ