Σάββατο 2 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και αΣΥΝέπεια

Η εκλογή αντιπροσωπευτικού, αναλογικού προεδρείου δικαιώνει - και με αυτόν τον τρόπο - τη συνέπεια και τη θέση αρχών της ΕΣΑΚ.

Οπως, όμως φαίνεται απ' τα αποτελέσματα, μόνο στην εκλογή του Α' αντιπροέδρου πήραν μέρος και οι 12 παρόντες σύμβουλοι - ενώ στις άλλες πήραν μέρος 10 σύμβουλοι. Απουσίασαν οι δύο σύμβουλοι της «Αυτονομίας - Ενότητας», που, με την έναρξη της συνεδρίασης, δήλωσαν ότι θα διευκολύνουν την εκλογή προεδρείου, αποχωρώντας από τη συνεδρίαση. Αλλά επειδή, όμως, η ΑΕ διεκδικούσε και τη θέση που της αναλογούσε θα έπαιρναν μέρος μόνο στην ψηφοφορία για τον Α' αντιπρόεδρο και θα αποχωρούσαν και πάλι - όπως και έκαναν. Η ΕΣΑΚ δήλωσε ότι δεν παίζει με θέματα αρχών και θα ψηφίσει για την ανάδειξη αντιπροσωπευτικού προεδρείου, όπως και έκανε και στην εκλογή του Α' αντιπροέδρου.

Τα αντι-ΠΑΜΕ αντανακλαστικά δεν τους επέτρεψαν ούτε να παραστούν στη συνεδρίαση, όπως έκαναν τουλάχιστον οι άλλες παρατάξεις. Ομως, δεν τους εμπόδισαν να δεχτούν και τις 5 ψήφους της ΕΣΑΚ-Σ -και των υπολοίπων συμβούλων.

Απλώς, οι άνθρωποι επιβεβαίωσαν και με αυτήν την περίπτωση την αΣΥΝέπειά τους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ