Παρασκευή 22 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η πρόληψη «πάει Μέγαρο»...

«Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με την ΕΛΑΪΣ-UNILEVER Α.Ε. και το προϊόν Becel pro.active, με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρωσης και της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος, ανακοίνωσε την έναρξη πανελλαδικού προγράμματος πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων με τίτλο: "Εκστρατεία καρδιάς σε όλη την Ελλάδα"».

Ετσι αρχίζει το Δελτίο Τύπου που διανεμήθηκε χτες σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής και στην οποία παραβρέθηκε και μίλησε ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος καθώς και καθηγητές της ιατρικής. Μάλιστα, στα πλαίσια της συνέντευξης έγιναν ανώδυνες εξετάσεις χοληστερίνης, στις οποίες πήρε μέρος και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Οταν λοιπόν η πρόληψη πάει... Μέγαρο, τότε αλίμονο σε εκείνους που την έχουν ανάγκη. Δηλαδή, τα λαϊκά στρώματα, τα οποία χρειάζονται ένα καθολικό αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Υγείας με αναπτυγμένες όλες τις απαραίτητες δομές και υπηρεσίες πρόληψης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ