Παρασκευή 22 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

- Η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στις 9 μ.μ. στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας, με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στην «TASTY FOODS ΑΒΓΕ» και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στις 8 μ.μ. στο κέντρο «Θεόφιλος» στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Θα μιλήσουν η Μαρία Τσέλιου, ψυχολόγος, στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος της ΕΓ του ΕΣΥΝ και ο Βασίλης Ντακούμης, κοινωνιολόγος.

- Πολιτική συγκέντρωση στο Αίγιο, στην πλατεία Λαύρας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Πολιτική συγκέντρωση στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, στο Δημαρχείο, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Αιτωλοκαρνανίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκεντρώσεις στις Παπαδάτες του Δήμου Αρακύνθου στις 8.30 μ.μ. στο καφενείο του «Χαραλάμπους» και στη Λεπενού του Δήμου Στράτου στις 9 μ.μ. στην καφετέρια «Μπέλου», με ομιλητή τον Γιάννη Ποσοτίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Κλιμάκιο της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο «Ηλεκτροτεχνική Κύμης ΕΠΕ». Στις 11 π.μ. η Σοφία Ντούρου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς Εύβοιας του ΚΚΕ θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων. Στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο νοσοκομείο Κύμης.

- Στις 8.30 μ.μ. σε συνεστίαση της Αχτίδας Σταυρού Θεσσαλονίκης στα Λουτρά του Δήμου Απολλωνίας, θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Αγάθωνα.

- Στον Τύρναβο, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «FI - FO», θα μιλήσει ο Αντ. Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

- Στο Συκούριο Λάρισας, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Τ. Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Στα Φάρσαλα, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Γ. Νταφούλης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση στη συνοικία «Τρικκαίογλου» των Τρικάλων, στο καφενείο «Αύρα», στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 9 π.μ. το νοσοκομείο Αγία Σοφία Παίδων θα επισκεφθεί κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Μαρία Λαμπρινού, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 4 μ.μ. τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 θα επισκεφτεί αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γ. Τούσσα, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή του Κόμματος.

- Στο Κέντρο Εκπαίδευσης του ΟΣΕ στον Ρέντη θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Περιοδεία του Τ. Τσιόγκα, βουλευτή του ΚΚΕ, στις 9.30 π.μ. στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

- Στα ΕΛΤΑ Σταυρούπολης θα περιοδεύσει ο Σ. Ζαριανόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ στις 7 π.μ.

- Στις 11 π.μ. στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» θα περιοδεύσει ο Δ. Μαϊκίδης, μέλος του Γραφείου της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Αύριο στη Χαλκίδα

- Στις 9 μ.μ. στην παραλία Χαλκίδας (Στρογγυλό) σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ