Παρασκευή 22 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Ψήφος χρήσιμη για το λαό και όχι για τους βιομήχανους

Σε συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο μίλησε χτες το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι χρήσιμη για τους εργαζόμενους και το λαό. Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ είναι χρήσιμη για τους βιομήχανους, για τους κεφαλαιοκράτες και τους εφοπλιστές. Η ψήφος στον ΣΥΝ και τον ΛΑ.Ο.Σ. είναι χρήσιμη για το παζάρι αυτών των κομμάτων με το δικομματισμό. Για να διεκδικήσουν οι κύριοι Αλαβάνος και Καρατζαφέρης μερίδιο νομής της εξουσίας. Αρα ο κάθε εργαζόμενος στις εκλογές αυτές πρέπει να κάνει το βήμα. Να πάρει τη σωστή απόφαση. Να ψηφίσει ΚΚΕ αλλά ταυτόχρονα να δουλέψει για την επιτυχία των ψηφοδελτίων του Κόμματος. Δίνουμε αγώνα άνισο. Μόνοι, εναντίον όλων και έχουμε ανάγκη τη συνεισφορά και τη βοήθεια όλων των απλών ανθρώπων της δουλιάς».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας χτες το απόγευμα σε συγκέντρωση στην πλατεία ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο. «Τώρα, προεκλογικά - επισήμανε - όλες οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν και χειροκροτούν την Ευρωπαϊκή Ενωση εμφανίζονται με φιλολαϊκή φρασεολογία. Υποκρίνονται και ψαρεύουν στα θολά νερά. Η ελληνική και ευρωπαϊκή πείρα δείχνει ότι τα κόμματα αυτά δεν έχουν τη δύναμη να κοντράρουν το κατεστημένο. Δεν έχουν τα φόντα να αντισταθούν στις Βρυξέλλες και στην Κομισιόν».

«Μονάχα το ΚΚΕ - κατέληξε - μπορεί να το κάνει. Γιατί μόνο το ΚΚΕ έχει καθαρή και ξάστερη θέση ενάντια στην ΕΕ, ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα και τους ιμπεριαλιστές. Μονάχα ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να χτίσει ένα μέτωπο που θα ανατρέψει τις αντεργατικές πολιτικές και την εκμετάλλευση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ