Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και του τσιφλικιού

Εκεί όμως που ο κ. Χυτήρης υπήρξε εξόχως αποκαλυπτικός για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση την υπόθεση «ενημέρωση του πολίτη» ήταν όταν κλήθηκε να σχολιάσει - ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ - μια πολύ... «ειδική» δραστηριότητα της κρατικής τηλεόρασης:

«Ως αρμόδιος υφυπουργός θα ήθελα να μου εξηγήσετε ποια ανάγκη ενημέρωσης καλύπτεται από τα κρατικά τηλεοπτικά Μέσα, τα οποία συνηθίζουν να δίνουν τεράστιο τηλεοπτικό χρόνο για να παρουσιάζουν τις βόλτες και τις δραστηριότητες της κ. Δάφνης Σημίτη, όπως συνέβη στη Θεσσαλονίκη», ήταν το ερώτημα που τέθηκε στον... ξαφνιασμένο υφυπουργό.

Θαυμάστε απάντηση: «Η ερώτησή σας δε γίνεται καν αποδεκτή, διότι αυτό το είδαμε από όλα τα ΜΜΕ, από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τώρα, πώς εσείς επιλεκτικά μιλάτε μόνο για τα κρατικά;».

Μα επί των κρατικών είστε αρμόδιος να μιλήσετε κ. Χυτήρη. Και μιλήσατε. Αφού όπως ουσιαστικά μας είπατε η κυβέρνησή σας εγγυάται ότι η «ποιότητα» των κρατικών καναλιών είναι (και θα παραμείνει) ίδια με εκείνη των ιδιωτικών... Εύγε!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ