Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με «φιλοδωρήματα» αντιμετωπίζει την ... κρίση

«Η οικονομική "κρίση" που δημιουργήθηκε στο νομό Πιερίας από το διαμελισμό της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας δεν ξεπερνιέται με "μπουρμπουάρ" από την κυβέρνηση». Αυτό επισημαίνουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της Δημοκρατικής Κίνησης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΔΗΚΕΒΕ) του Νομού Πιερίας.

Συγκεκριμένα, οι συνδικαλιστές σχολιάζοντας την πρόταση της κυβέρνησης για την αποκατάσταση των πληγέντων από την «κρίση» στο Κοσσυφοπέδιο με το ποσό των 3.000.000 δραχμών, παρατηρούν μέσα από την ανακοίνωσή τους ότι «κατ' αρχήν συμφωνούν ότι θα πρέπει να υπάρξει αποκατάσταση των πληγέντων».

Παράλληλα όμως, υπογραμμίζουν ότι «στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας δεν υπήρξε "κρίση" αλλά υπήρξαν 78 ημέρες ανελέητων, βάρβαρων, πρωτόγνωρων βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ κατά ενός κράτους που περήφανα διαλέγει το δικό του τρόπο ζωής». Και συμπληρώνουν: «Η ελληνική κυβέρνηση υιοθετώντας την άποψή για "κρίση" θέλει να συγκαλύψει τις ευθύνες της που θα έρθει η ώρα να της αποδοθούν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ