Παρασκευή 7 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν θα ακυρώσει η κυβέρνηση την άδεια αμμοληψίας ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή της θαλάσσιας περιοχής του Μεγάλου Εμβόλου Αγγελοχωρίου Θεσσαλονίκης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Νίκος Γκατζής και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς, τι μέτρα σκοπεύουν να πάρουν για την εκτέλεση του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας στη Λέσβο και πότε θα ολοκληρωθεί, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της υγείας των κατοίκων της Λέσβου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα σκοπεύει να πάρει ώστε να δρομολογηθεί και δεύτερο συμβατικό πλοίο από Βόλο για Β. Σποράδες και τι μέτρα ώστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά όπως αυτό που άφησε τα νησιά χωρίς συγκοινωνία για μέρες με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, αν θα προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στην πρόσληψη εξειδικευμένου μόνιμου προσωπικού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του νοσοκομείου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό ποιοι ευθύνονται για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση δημοπράτησης και εκτέλεσης του έργου του Αερολιμένα Σκιάθου και τι μέτρα σκοπεύει να πάρει για την άμεση σύνταξη περιβαλλοντικής μελέτης ώστε να προχωρήσει και η δημοπράτηση πριν τη λήξη του έτους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ