Παρασκευή 7 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Παράδειγμα ο νόμος Ρέππα

«Σπέρνει ανέμους η κυβέρνηση με την έως τώρα πρακτική και το νομοσχέδιό της. Και φυσικά θα θερίσει τη θύελλα που έρχεται με τη μορφή μαζικών απεργιακών κινητοποιήσεων. Η πείρα - πρόσφατη όσο και απώτερη - δεν έχει διδάξει τη Δεξιά ότι "μεταρρυθμίσεις" χωρίς λαϊκή συναίνεση ή ανοχή είναι καταδικασμένες σε αποτυχία» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

Το δούλεμα

«Να κάνει η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ μια και δυο και τρεις γενικές απεργίες (...) το φαινόμενο όμως μέρα με τη μέρα, ο ένας κλάδος εργαζομένων να στρέφεται εναντίον όλων των υπολοίπων, δείχνει πως το συνδικαλιστικό κίνημα πάσχει - και πάσχει σοβαρότατα» (ο Θ. Οικονομόπουλος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Να πάρει αμέσως το βούρδουλα

«Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδας κ. Ν. Γκαργκάνας (...) φέρει ευθύνη μεγάλη για την πολυήμερη αποδιοργάνωση των συστημάτων πληρωμών και τον διασυρμό της χώρας στο εξωτερικό. Και οφείλει να την αναλάβει» (από το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ).

Ούτε εμείς

«Διέξοδος από την κρίση διακυβέρνησης, χωρίς τον κίνδυνο να γίνει της κακομοίρας και χωρίς να υποστούν τις συνέπειες όσοι επιχειρήσουν μια συγκυβέρνηση, δε διαφαίνεται. Αν λοιπόν δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις επόμενες (ίσως και δύο) εκλογές, ετοιμαστείτε για μεγάλο πανηγύρι. Νιώθει κάποιος από εσάς ανασφαλής, ή λυπημένος από ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Εμείς πάντως όχι...» (στο ΠΟΝΤΙΚΙ).

Αυτά έχει ο ανταγωνισμός...

«Πρόσβαση τουλάχιστον στο 40% των εκμεταλλεύσιμων κοιτασμάτων λιγνίτη ζήτησε με χθεσινή της απόφαση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δοθεί στους ανταγωνιστές της ΔΕΗ, προκειμένου να εξασφαλιστούν ίσοι όροι ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, όπως υποστήριξε» (η είδηση στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ