Παρασκευή 28 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Ο φασισμός δεν έρχεται απ' το μέλλον»!

Στην Τσεχία το καθεστώς απαγορεύει τη δράση και λειτουργία της Κομμουνιστικής Νεολαίας επειδή τα δικαστήρια έθεσαν εκτός νόμου τη μαρξιστική - λενινιστική της ιδεολογία και τη θέση της οργάνωσης υπέρ της κοινωνικοποίησης των μέσων παραγωγής!

Στην ΕΕ οι σοσιαλδημοκράτες προωθούν από την πίσω πόρτα το κατάπτυστο αντικομμουνιστικό μνημόνιο και μπαίνουν στην πρωτοπορία του αντιδραστικού συρφετού που πασχίζει να συκοφαντήσει το σοσιαλισμό τσουβαλιάζοντάς τον με το ναζισμό!

Στη Λετονία, την Εσθονία και τη Λιθουανία χτίζονται μνημεία υπέρ των ναζί, γίνονται παρελάσεις συνεργατών των Ες-Ες υπό την αιγίδα των κυβερνώντων, οι κομμουνιστές έχουν τεθεί στην παρανομία, πλατιά στρώματα πληθυσμών ζουν στο περιθώριο λόγω της ιδεολογικής τους τοποθέτησης και της εθνικής τους καταγωγής!

*

Ολα αυτά με την πλήρη στήριξη της «Αγίας Οικογένειας» των Βρυξελλών. Η ΕΕ, το υποτιθέμενο «κοινό σπίτι» όλων των Ευρωπαίων, η εγγυήτρια - τάχα μου - δύναμη των δημοκρατικών και κοινωνικών ελευθεριών, δεν αρκείται να έχει στις τάξεις της τους φασίστες που συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ και που αναβιώνουν τις πρακτικές του.

Η ΕΕ αναδεικνύεται σε «ιθύνοντα νου» της ανελευθερίας, του κυνηγιού μαγισσών, της συκοφαντίας, της παραχάραξης της Ιστορίας, του πρωτόγονου αντικομμουνισμού.

*

Ο Φώντας Λάδης το είχε περιγράψει προφητικά:

*

Ο Φασισμός δεν έρχεται απ' το μέλλον, καινούριο κάτι τάχα να μας φέρει/

τι κρύβει μες στα δόντια του το ξέρω, καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι/

Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν και χάνονται βαθιά στα περασμένα/

οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν, μα όχι και το μίσος του για σένα/

Ο Φασισμός δεν έρχεται από μέρος που λούζεται στον ήλιο και στ' αγέρι/

το κουρασμένο βήμα του το ξέρω και την περίσσια νιότη μας την ξέρει.

Μα πάλι θε' ν' απλώσει σαν χολέρα, πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου

και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα, αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου/

Τον Φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον! Δε θα πεθάνει μόνος· τσάκισέ τον!

*

ΥΓ: Εχει περάσει μια βδομάδα από τη στιγμή που η Αλέκα Παπαρήγα έθεσε τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας ενώπιον των ευθυνών του, περιγράφοντας στη Βουλή αυτή την άθλια αντικομμουνιστική «βιομηχανία» που έχει στηθεί σε μια σειρά χώρες της ΕΕ. Οι «αριστεροί» του ΣΥΝ δεν έχουν ψελλίσει «κιχ». Εκτός από τη βαθιά τους πίστη στην «Ευρώπη των λαών» είναι βλέπετε κι απασχολημένοι με το να κάνουν «κόνξες» στο ΠΑΣΟΚ.


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ