Παρασκευή 28 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ: «Το ΠΑΣΟΚ επιτέλους κινήθηκε. Και επειδή κινήθηκε ενόχλησε - ιδίως αυτούς που προσδοκούν και αποκομίζουν οφέλη από την ακινησία του. Η αμηχανία ακόμη και του ΚΚΕ ήταν χθες έκδηλη» (ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ).

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ: «Η πρόταση δυσπιστίας που υπέβαλε το ΠΑΣΟΚ (...) δίνει την ευκαιρία (...) να αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό στην αντιπολίτευση» (ο Γ. Παπαχρήστου στα ΝΕΑ).

ΚΟΙΝΩΣ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ: «Δυστυχώς έχει δίκιο η Παπαρήγα. ΠΑΣΟΚ και Συνασπισμός επιδίδονται εδώ και μερικές μέρες σε ένα ανούσιο παιχνίδι ανταγωνισμού στο πεδίο των εντυπώσεων. Τις προάλλες Αλαβάνος και Τσίπρας έπαιξαν τόσο με το θέμα του δημοψηφίσματος όσο και με εκείνο της αναπομπής του ασφαλιστικού νομοσχεδίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ηταν, βέβαια, δύο στρακαστρούκες σε μία, αφού ξέρουν πολύ καλά ότι τίποτα από τα δύο δεν μπορεί να γίνει (...) χθες τη σκυτάλη πήρε το ΠΑΣΟΚ (...) μάχη εντυπώσεων και εδώ, αφού οι πάντες γνωρίζουν ότι οι προτάσεις μομφής δεν έχουν κανένα πρακτικό αποτέλεσμα και συνήθως συσπειρώνουν τους βουλευτές της πλειοψηφίας (...) αν τα δύο κόμματα θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω έχουν μια μοναδική ευκαιρία. Να συμφωνήσουν σε κοινό πρόγραμμα πέντε (ή δέκα) σημείων και να δηλώσουν ότι στις επόμενες εκλογές θα κατέβουν ως ενιαίο κόμμα για να ανατραπεί η σημερινή κυβέρνηση» (ο Γ. Καρελιάς στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: «Μέχρι πρότινος η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις χρησιμοποιούνταν απ' όσους αμφισβητούσαν τον Γιώργο Παπανδρέου ως φόβητρο και απόδειξη ανικανότητας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σε υπαινικτική αντίστιξη με την ικανότητα του Βαγγέλη Βενιζέλου. Τώρα (...) από τις δημοσκοπήσεις είναι προφανές ότι πρώτοι διαρρέουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ οι απογοητευμένοι οπαδοί του Βενιζέλου» (σχόλιο και πληροφορία στο ΠΟΝΤΙΚΙ).

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ «ΝΩΠΗ ΕΝΤΟΛΗ»: «Από το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής θα έχει νωπή κυβερνητική εντολή από την πλειοψηφία του κοινοβουλίου (...) κι έτσι θα προχωρήσει αταλάντευτα στο μεταρρυθμιστικό του έργο» (από το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ