Τρίτη 3 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κόκκινη κάρτα

Κάθε τρία χρόνια θα κρίνονται τα νοσοκομεία (δημόσια και ιδιωτικά) και ανάλογα με την απόδοσή τους θα εισπράττουν πράσινο, κόκκινο και κίτρινο πιστοποιητικό - σαν τις κάρτες δηλαδή - είπε ο υπουργός Υγείας Αλ. Παπαδόπουλος στη συνέντευξή του προς το «Κυριακάτικο Βήμα».

Το πράσινο πιστοποιητικό θα το παίρνουν οι μονάδες με τις υψηλές αποδόσεις και το κόκκινο εκείνες με τις άσχημες αποδόσεις, οι οποίες θα κλείνουν, αν δε βελτιωθούν ύστερα από υποδείξεις. (Φυσικά το κίτρινο προορίζεται για τις ενδιάμεσες καταστάσεις).

Το σχέδιο λοιπόν της κυβέρνησης για τη διαβόητη μεταρρύθμιση προϊδεάζει για άγρια ποδοσφαιροποίηση και στο χώρο της υγείας, καθώς δείχνουν και οι τυπικοί πια όροι. Αλίμονο στον κοσμάκη δηλαδή, καθώς οι - υποτίθεται - «βελτιώσεις δεν μπορούν να είναι θεαματικές απ' την πρώτη στιγμή», όπως δήλωσε σε άλλο σημείο ο υπουργός.

Πάντως την πρώτη μαζική κόκκινη κάρτα την εισέπραξε για λογαριασμό της κυβέρνησης ο ίδιος χτες, με την παράσταση 500 εκπροσώπων από 130 σωματεία όλης της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ