Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Προσοχή στον σκόπελο...

«Μια θεωρητικά πιθανή εξέλιξη αλλαγής θα ήταν η ακροδεξιά να καλύψει τον χώρο της δεξιάς με την άνοδο των στελεχών της στα ηγετικά κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας και ο ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει ακόμη πιο πολύ τον χώρο του ΠαΣοΚ προκαλώντας τότε διάφορες ανακατατάξεις. Προσοχή όμως, ο μεγάλος σκόπελος για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το "κίνημα" αλλά το κουκουέ. Εκτός κι αν αλλάξει και αυτό, πράγμα που δεν διαφαίνεται» (με αυθεντική αστική ταξική συνείδηση, η παλιά καραβάνα, ο Ρ. Σωμερίτης, στο ΒΗΜΑ).

Απ' τ' αυτί και στην πρεσβεία!

«Είναι μάλλον ακατανόητη η επιμονή που δείχνει η κυπριακή κυβέρνηση να ανοίξει πρεσβεία στην... Αβάνα. Μπορεί η κίνηση αυτή να ακούγεται ευχάριστη σε μέλη του ΑΚΕΛ αλλά θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από αμερικανικής πλευράς και θα στερήσει πολύτιμους υποστηρικτές της κυπριακής υπόθεσης εντός της αμερικανικής Γερουσίας. Μήπως, λοιπόν, πρέπει να επανεξετάσει την απόφασή της η κυπριακή κυβέρνηση; Δεν είναι λάθος να ξοδέψει διπλωματικές δυνάμεις στην υπόθεση αυτή, όταν ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη των απευθείας συνομιλιών;» (με υπογραφή Ν.Μ. στο ΕΘΝΟΣ).

Δε δήλωσε «νεκρός» στην αναφορά

«Νεκρός για περισσότερες από δέκα μέρες παρέμεινε σε αποθηκευτικό χώρο του 604 Τάγματος Πεζικού στην Καμπάνη Κιλκίς, ένας στρατιώτης (...) ερωτήματα προκαλεί η ευκολία με την οποία κηρύχτηκε "αδικαιολογήτως απών" ένας στρατιώτης τον οποίο κανείς δεν είδε να εγκαταλείπει το στρατόπεδο» (η είδηση στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Μια συνηθισμένη κατάσταση

«τι πρέπει να κάνετε αν βρεθείτε κοντά σε μια αρκούδα: κάντε θόρυβο δηλώνοντας την παρουσία σας (χτυπήστε τα χέρια, φωνάξτε, "χαιρετίστε" την ηχηρά). Οπισθοχωρήστε ήρεμα. Μην κοιτάζετε την αρκούδα στα μάτια ούτε επιθετικά ούτε τρομαγμένα. Υποκριθείτε τους... αδιάφορους. Θα αδιαφορήσει κι εκείνη για σας» (οι οδηγίες στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ