Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Μαγαζιά» του ΣΕΒ

«Είναι απαράδεκτο ο ΣΕΒ να προσπαθεί τόσο με τις παρασκηνιακές δραστηριότητές του όσο και με τις προκατασκευασμένες αντιπολιτευτικές και αμετροεπείς κορόνες του να στήσει πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του ελληνικού λαού (...) Ο ΣΕΒ πέταξε το προσωπείο του (...) Η ηγεσία του ΣΕΒ αποτελεί ένα "μαγαζί" της συντηρητικής παράταξης»...

Πρόκειται για δηλώσεις που είχαν γίνει την 1/6/2001 από τον τότε γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, τον Κ. Λαλιώτη.

*

Ηταν τότε, δηλαδή, που λόγω του λαϊκού ξεσηκωμού κατά του «ασφαλιστικού Γιαννίτση», ο ΣΕΒ είχε βγει για να ζητήσει μια «ικανή και ισχυρή κυβέρνηση», με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να βρει την ευκαιρία να το «παίξει» ...σοσιαλιστικά, καταγγέλλοντας τον ΣΕΒ σαν «μαγαζί της ΝΔ».

*

Προχτές, ήταν η σειρά της ΝΔ να δεχτεί το «μήνυμα» του ΣΕΒ, ο οποίος ζήτησε, και πάλι, μια «ισχυρή» και «ικανή» κυβέρνηση. Αποδεικνύοντας, έτσι, ότι οι βιομήχανοι δεν κάνουν διακρίσεις όσον αφορά στο ποιο από τα δυο «μαγαζιά» τους, τους εξυπηρετεί καλύτερα την κάθε φορά. Τόσο μάλιστα μακριά από διακρίσεις ή προτιμήσεις είναι οι βιομήχανοι, που ο ΣΕΒ, με την τελευταία του πολιτική παρέμβαση, ούτε λίγο - ούτε πολύ, φαίνεται σαν να προτρέπει τους «γαλαζοπράσινους» εταίρους σε συγκυβέρνηση.

Ως εκ τούτου με λαχτάρα θα περιμένουμε τον επόμενο «τσακωμό» μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Είναι απολαυστικό να βλέπεις τους «αγαπημένους» του ΣΕΒ να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιο από τα δυο κόμματα είναι το ...καλύτερο «μαγαζί του ΣΕΒ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ