Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Πολλαπλασιάζουν τις προσπάθειες

Στο 41,6% έχει φθάσει η κάλυψη του πλάνου της Οργάνωσης Περιοχής

Πείσμα και αποφασιστικότητα αλλά και έγκαιρος και μελετημένος σχεδιασμός δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την επιτυχημένη πορεία της Οικονομικής Εξόρμησης στις Οργανώσεις της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Ηδη έχει καλυφθεί το 41,6% του πλάνου της Περιοχής και με τον πολλαπλασιασμό των προσπαθειών τους οι κομμουνιστές που ανήκουν στις οργανώσεις αυτές αισιοδοξούν ότι θα φτάσουν σύντομα στην υπερκάλυψη.

Με βάση τα ποσοστά κάλυψης πλάνων ως τώρα πρώτη Οργάνωση είναι αυτή της Δράμας (47%) και ακολουθεί αυτή της Καβάλας (46%), ενώ τα καλύτερα ποσοστά έχουν επιτύχει οι κλαδικές οργανώσεις των πόλεων. «Είμαστε ικανοποιημένοι για το ποσοστό που έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα, καθώς αυτό εκφράζει ένα μεγάλο πολιτικό άνοιγμα στους εργαζόμενους και παράλληλα δείχνει και την ανταπόκριση που βρήκε από τον κόσμο το κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ», δηλώνει ο Νίκος Φακιρίδης, Οικονομικός Υπεύθυνος της Οργάνωσης Περιοχής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

«Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε, συνεχίζει, ότι το πλάνο που θα πρέπει να καλύψουμε σ' αυτή την οικονομική εξόρμηση είναι το μεγαλύτερο από τότε που έχει συσταθεί η Οργάνωση της Περιοχής. Και με αυτή την έννοια έχει μια ξεχωριστή σημασία το υψηλό ποσοστό που έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα. Προηγήθηκε έγκαιρα συζήτηση στις οργανώσεις και γρήγορα περάσαμε στο σχεδιασμό και όπως εκτιμάμε αυτό έφερε αποτελέσματα. Πάντως, βασικός παράγοντας που βοηθά στην επιτυχέστερη έκβαση της μάχης με το κουπόνι είναι, πέρα της αποδοχής της πολιτικής του Κόμματος από όλο και περισσότερο κόσμο, και το γεγονός ότι στόχος είναι και η ανοικοδόμηση του Αρχείου του ΚΚΕ. Ωστόσο, οι Κομματικές Οργανώσεις, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ δεν εφησυχάζουν, απεναντίας γνωρίζουν από την πείρα τους πως θα πρέπει να συνεχίσουν να επιστρατεύσουν όλες τους τις δυνάμεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ