Σάββατο 7 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Σάββατο περιοδεία στο Χαλκιόπουλο του Δήμου Ινάχου Αιτωλοακαρνανίας και ομιλία στο καφενείο «Μυλωνά», στις 8.30 μ.μ., θα κάνει ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Μωραΐτης.

-- Οι ΚΟΒ Ανω Λιοσίων διοργανώνουν συνεστίαση σήμερα Σάββατο στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Ο Κάκιας», στη Φυλή.

-- Συνεστίαση διοργανώνει η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ σήμερα Σάββατο, στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Αρχοντικό», στους Κωστακιούς.

-- Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει τον ετήσιο χορό σήμερα Σάββατο, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Τζάκι», στον Παλαιόπυργο Τρικάλων.

-- Η ΚΟ Καλαμπάκας του ΚΚΕ διοργανώνει τον ετήσιο χορό, σήμερα Σάββατο, στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «Αρχονταρίκι», στην Καλαμπάκα.

-- Κλιμάκια της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ σήμερα Σάββατο, στις 10.30 π.μ., θα περιοδεύσουν στα καταστήματα των Τρικάλων, όπου θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό σχετικά με την Επερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για τα προβλήματα των ΕΒΕ.

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτης την Τετάρτη 11/2 θα περιοδεύσει στη Λήμνο και θα μιλήσει στην Ατσική στις 7 μ.μ., στις Σάρδες στις 8 μ.μ. και στο Κόρνο στις 9 μ.μ.

-- Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής για το 18ο Συνέδριο και την οικονομική εξόρμηση, στην Κυπαρισσία την Τετάρτη 11/2 στις 7.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Αρκαδιά» στην πάνω πόλη. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα: «Η οικονομική κρίση και η διέξοδος που προτείνει το ΚΚΕ» διοργανώνει η ΝΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ την Πέμπτη 12/2 και ώρα 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητή τον Σωτήρη Γκίκα, μέλος της ΝΕ.

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτης την Πέμπτη 12/2 θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο οινοποιείο της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου. Στις 11 π.μ. θα συναντηθεί με το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Λήμνου, στις 12.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί τα χωριά Ρωμανού, Κοντοπούλι, Παναγιά και Πλάκα όπου και θα μιλήσει στις 9 μ.μ.

-- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ και το ΝΣ Κορινθίας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση για την οικονομική κρίση και την πρόταση του ΚΚΕ, την Κυριακή 15/2, στις 5 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Κορίνθου. Θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ.

Για τη μικρομεσαία αγροτιά

Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτικές συγκεντρώσεις στα χωριά του Νομού για τη συζήτηση των θέσεων του Κόμματος σχετικά με τα προβλήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Συγκεκριμένα:

  • Αύριο Κυριακή, στο Κεραμίδι, στις 11 π.μ., στο καφενείο «Κόττη Ηρακλή», με ομιλητή τον Αχιλ. Κανταρτζή, βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Αύριο Κυριακή, στη Ζηλευτή, στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Νταμάγκα», με ομιλητή τον Αχιλ. Κανταρτζή, βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 9/2, στη Σαρακίνα, στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Αλέκα», με ομιλητή τον Απ. Θωμόπουλο, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 9/2, στη Φήκη, στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Μπέσσας».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ