Σάββατο 7 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ζήτημα ... επικοινωνίας

Μια μεγάλη «αγωνία» της ηγεσίας της ΓΣΕΒΕΕ έλαβε τέλος. Οπως η ίδια επισημαίνει, η επαναφορά του αφορολόγητου ορίου των 10.500 ευρώ άνοιξε «δίαυλο επικοινωνίας» με το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Φαίνεται ότι το ζήτημα της «επικοινωνίας» ήταν πολύ σημαντικό, δεδομένου ότι μέσα στο Φλεβάρη έχει προγραμματιστεί συνάντηση της ΓΣΕΒΕΕ με τον υπουργό Οικονομίας.

Τώρα που άνοιξε ο «δίαυλος», η συνάντηση θα πάει μια χαρά, μπορούν να ησυχάσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι και μικροί ΕΒΕ.

Διότι, αν δεν υπάρχει «επικοινωνία», πώς θα μάθει, βρε αδελφέ, και το υπουργείο, η κυβέρνηση, τα προβλήματα των μικρών ΕΒΕ και τα αιτήματά τους για να τα ικανοποιήσει; Πάρτε για παράδειγμα τους μεγαλοβιομήχανους. Αυτοί έχουν μια χαρά «επικοινωνία» με την κυβέρνηση, οπότε τους μειώνει όλο και περισσότερο τους φόρους, τους χρηματοδοτεί απλόχερα, μειώνει τις προϋποθέσεις για να κάνουν τη δουλειά τους. Βγαίνουν αυτοί στους δρόμους να φωνάξουν; Οχι βέβαια, απλώς «επικοινωνούν».

Αυτά βλέπουν και οι ηγεσίες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΒΕΕ και ανακουφίστηκαν τώρα που μπορούν να ...κουβεντιάσουν με την κυβέρνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ