Τρίτη 17 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αναπαράγουν τις συκοφαντίες της Ασφάλειας

Παπαγεωργίου Βασίλης

Στα ψεύδη και τη συκοφαντία κατέφυγαν και πάλι οι δυνάμεις του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ενωσης Τεχνικών ΟΤΕ, που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οι ταξικές δυνάμεις άσκησαν κριτική στις συνδικαλιστικές δυνάμεις του ΣΥΝ, την «Αγωνιστική Συνεργασία», που, μεταξύ άλλων, επέλεξαν ενόψει των εκλογών της Ενωσης να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο των λεγόμενων «Ακομμάτιστων» - οι δυνάμεις των οποίων προέρχονται κατά κύριο λόγο από πρώην μέλη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ - και καλλιεργούν τη γνωστή λογική περί «ακομμάτιστου» εργατικού κινήματος.

Η απάντηση στην κριτική των ταξικών δυνάμεων από τη μεριά των συνδικαλιστών του ΣΥΝ ήταν η εξής: «Να πάτε να μαζέψετε τους συνδικαλιστές σας που δωροδοκούνται και μετά να μιλάτε». Αναπαρήγαγαν δηλαδή τις αθλιότητες που πρόσφατα δημοσίευσαν οι εφημερίδες «Αυγή», «Ελευθεροτυπία», «Καθημερινή», υιοθετώντας τους ισχυρισμούς της εργοδοσίας και της Ασφάλειας του Βόλου σε βάρος του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Τάκη Τριανταφυλλάκου.

Πέρα από την ολοφάνερη εργολαβία που έχουν αναλάβει οι δυνάμεις του οπορτουνισμού για την κατασυκοφάντηση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, επίσης ολοφάνερο είναι ότι αυτή η τακτική - που φτάνει μέχρι την αναπαραγωγή μυθευμάτων της Ασφάλειας - είναι ο μόνος τρόπος για να συγκαλύψουν τον πραγματικό τους ρόλο. Που δεν είναι άλλος από το να εγκλωβίσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους στη λογική της διαχείρισης και της ενσωμάτωσης στο σύστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ