Πέμπτη 26 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Πυκνώνουν οι εκδηλώσεις παρουσίασης των Θέσεων του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Οι Κομματικές Οργανώσεις, διοργανώνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση συζητήσεις με σκοπό τη μεγαλύτερη προβολή των Θέσεων της Κόμματος. Συγκεκριμένα, την επόμενη βδομάδα:

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσεις Νέου Ηρακλείου του ΚΚΕ, οργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων του Συνεδρίου τη Δευτέρα 30 του Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρας Αποστόλου» του δήμου (Νεότητας και Κουντουριώτη). Την παρουσίαση των Θέσεων θα κάνει το μέλος της ΚΕ του Κόμματος Διαμάντω Μανωλάκου.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων του συνεδρίου, τη Δευτέρα 30 του Οκτώβρη και ώρα 7 μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «SPARTA IN» στη Σπάρτη. Την παρουσίαση θα κάνει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Βασίλης Καλαματιανός.

- Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Κολιάτσου του ΚΚΕ, προσκαλεί τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος, στην εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων του Συνεδρίου που έχει προγραμματίσει να κάνει την Τετάρτη 1 του Νοέμβρη και ώρα 6 μ.μ., στα γραφεία της, Πατησίων 280.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 1 του Νοέμβρη και ώρα 7 μμ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, στην Τρίπολη για την παρουσίαση των Θέσεων, την οποία θα κάνει το μέλος της ΚΕ του Κόμματος Β. Καλαματιανός.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ οργανώνει επίσης εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων, την Πέμπτη 2 του Νοέμβρη και ώρα 8 μμ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αργους. Την παρουσίαση θα κάνει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Τ. Τσίγκας.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το επικείμενο 16ο Συνέδριο του Κόμματος, την Παρασκευή 3 του Νοέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μεσσηνίας στο Διοικητήριο. Τις Θέσεις θα παρουσιάσει μέλος της ΚΕ του Κόμματος, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ