Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Αποφασιστικά στην εξόρμηση προς τιμήν του Συνεδρίου

Στο 44% έφτασε το ποσοστό κάλυψης του στόχου της ΚΝΕ για την ένταξη νέων μελών στις γραμμές της, προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Η Οργάνωση βρίσκεται σε δίμηνη εξόρμηση στρατολογίας για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη και κάνοντας ένα αποφασιστικό άνοιγμα στη νέα γενιά, κερδίζει όλο και περισσότερους νέους, μέσα από την καθημερινή κι ακούραστη δράση της.

Πριν ακόμα τελειώσει ο πρώτος μήνας της εξόρμησης αρκετές οργανώσεις έχουν ξεπεράσει ή βρίσκονται κοντά στο 50% του πλάνου τους, ενώ και οι υπόλοιπες που ακολουθούν, εντείνουν τους ρυθμούς στρατολογίας. Στην άμιλλα μεταξύ των Οργανώσεων της ΚΝΕ την πρώτη θέση έχει η Οργάνωση Θεσσαλονίκης, που έχει καλύψει το πλάνο στρατολογίας της κατά 69% κι ακολουθούν η Σπουδάζουσα Αθήνας με 66% και η ΣπουδάζουσαΘεσσαλονίκης με 61,5%. Αμέσως μετά είναι η Οργάνωση της Αθήνας που έχει φτάσει σε ποσοστό 51% στην κάλυψη των στόχων της, ακολουθεί η Δυτική Πελοπόννησος με ποσοστό 47% και η Κεντροδυτική Μακεδονία με 35%.

Παράλληλα, το δίμηνο Νοέμβρη - Δεκέμβρη, η ΚΝΕ πραγματοποιεί και οικονομική εξόρμηση, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς το συνολικό πλάνο της Οργάνωσης έχει φτάσει το 57%. Το κάλεσμα που απευθύνει η ΚΝΕ, ιδιαίτερα στη νεολαία, να ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο το Κόμμα που υπερασπίζεται και παλεύει για τα δικαιώματά της, το Κόμμα της εργατικής τάξης, βρίσκει ανταπόκριση και πάνω από τις μισές οργανώσεις έχουν ξεπεράσει το 50% του πλάνου τους, ενώ κάποιες προσεγγίζουν ήδη το 100% και αναμένεται μέχρι το τέλος του διμήνου της εξόρμησης να το υπερκαλύψουν.

Αναλυτικά, το ποσοστό κάλυψης του πλάνου κάθε οργάνωσης της ΚΝΕ για την Οικονομική Εξόρμηση έχει ως εξής: Δυτική Πελοπόννησος 91,5%, Σπουδάζουσα Θεσσαλονίκης 90,9%, Θεσσαλονίκη 87,3%, Σπουδάζουσα Αθήνας 87%, Ανατολική Μακεδονία - Θράκη 70,9%, Θεσσαλία 70%, Κρήτη 56,1%, Αττική 53,7%, Αθήνα 51,5%, Κεντροδυτική Μακεδονία 49,4%, Πειραιάς 48,1%, Βορειοδυτική Ελλάδα 45,5%, Αιγαίο 29,5%, ΟΒ Ριζοσπάστη 28%, Ανατολική Πελοπόννησος 26%, Ανατολική Στερεά - Εύβοια 19,1%, οργανώσεις εξωτερικού 14,8%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ