Τετάρτη 28 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η «Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ» στο Τορόντο διοργανώνει δημόσια συγκέντρωση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η απειλή της ειρήνης στα Βαλκάνια», όπου θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος. Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Μητροπολιτικού Τορόντο. Η Λέσχη καλεί όλους τους Ελληνες ομογενείς να παραβρεθούν στη συγκέντρωση, μια και όλοι γνωρίζουν ότι οι λαοί της Βαλκανικής βρίσκονται μπροστά σε ένα έγκλημα διαρκείας που διαπράττουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ με το αίμα των λαών, στο βωμό των συμφερόντων των πολυεθνικών. Ο αγώνας για την ειρήνη - τονίζει - είναι αγώνας ζωής, για να σταματήσουμε τα εγκλήματα που διαπράττονται από τους ηγέτες του αμερικανοευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού.
  • Με αφορμή την επέτειο, αλλά και τα όσα διαδραματίζονται στην ΠΓΔΜ και γενικότερα στη Βαλκανική, οι Κομματικές Οργανώσεις Αχαρνών του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία τους, Αχαρνών 297, με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.
  • Σε μια προσπάθεια να απαντηθούν ερωτήματα, όπως ποιες ήταν οι αιτίες ανατροπής του σοσιαλισμού, ποιες οι συνέπειές της και αν παραμένει επίκαιρη η σοσιαλιστική προοπτική, η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της, Νεϊγύ και Πατησίων, με ομιλητή τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Παγκρατίου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την Κυριακή 1 Απρίλη, στην ταβέρνα «Το χωριό» (Ζηνοδώτου 1, πλατεία Υμηττού), στις 11 π.μ., όπου θα συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του Κόμματος επ' αυτών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ