Τετάρτη 28 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα... γιορταστικά

Γρηγοριάδης Κώστας

ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ η χτεσινή. Αστραψαν και βρόντηξαν τα... ψαλίδια των εγκαινίων. Και δε λέμε, πως δεν είναι ωραίο το νέο αεροδρόμιο. Ωραίο είναι. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμη, όμως, γιατί χρειάζονταν η χώρα ένα τόσο μεγάλο αεροδρόμιο... Ασε το χαράτσωμα του κόσμου...

Πέρα απ' όλ' αυτά, πάντως, οι χτεσινές δηλώσεις και, ιδιαίτερα, ο ισχυρισμός, ότι πρόκειται για ...μνημείο διαφάνειας είναι τουλάχιστον υπερβολικές! Κόψε κάτι!!!

Και εκεί και στο Μετρό, αν καθίσουμε να υπολογίσουμε τώρα τα πανωπροίκια των εταιριών και τις διευκολύνσεις που τους παρασχέθηκαν, άνετα θα είχαμε κατασκευάσει ένα Μετρό κι ένα αεροδρόμιο ακόμα.

Και θα ήταν έτοιμα και στην ώρα τους ολόκληρα και όχι μισά!!!.

Τώρα όσο για την κριτική επί του θέματος που ασκεί η Νέα Δημοκρατία, τι να πει κανείς; Καλές κι οι δικές σας κατασκευαστικές εταιρίες παιδιά, αλλά είναι δυνατόν στη μοιρασιά να βγείτε κερδισμένοι; Αλλοι είναι στην κυβέρνηση!!!

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ και μόνο μπορεί να εκλάβει κανείς τη δήλωση που έκανε ο Παπαντωνίου ότι δηλαδή θα πάρει μέτρα κατά της υπογεννητικότητας μετά τα αποτελέσματα της απογραφής! Εδώ κοιτάζει πώς θα τη γλιτώσει από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για το οικογενειακό επίδομα και στους δυο συζύγους...

Μάλλον σε καμιά ...εισαγωγή βρεφών προσανατολίζεται από χώρες όπου συμφέρει η νομισματική ισοτιμία μετά την εισαγωγή του Ευρώ. Είναι ικανοί για όλα αυτοί, μην τους βλέπετε έτσι.


Παπαγεωργίου Βασίλης

Α, ΜΑΛΙΣΤΑ. Τώρα τους νομιμοποίησε τους αλλοδαπούς που εργάζονται παράνομα στη χώρα, η Βάσω Παπανδρέου! Από δυο χρόνια αποδεδειγμένης προϋπηρεσίας που ζητάει, προκειμένου να χορηγήσει έγγραφα παραμονής και εργασίας τώρα θέλει ένα!!!

Προφανώς, θεωρούν οι κυβερνώντες ότι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα εργάζονται σε καθεστώς πλήρους ασφάλισης και οι εργοδότες τούς «κυνηγάνε για να τους κολλήσουν ένσημα».

Φαίνεται θα τους είπε το υπουργείο Εργασίας ότι η Επιθεώρηση Εργασίας λειτουργεί θαυμάσια και ουδείς δουλεύει ανασφάλιστος σε αυτό το κράτος. Αυτό θα πει να είσαι μέσα στην πραγματικότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ