Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πλούσιες εκδηλώσεις

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις του 27ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο Κηποθέατρο της Πρέβεζας, οι οποίες ξεκινούν στις 8 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ερασιτεχνικό συγκρότημα, θα ακολουθήσει ομιλία από τον Δημήτρη Παπατολίδη, γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και θα κλείσει με συναυλία από τον Μπάμπη Τσέρτο.

Ολοκληρώνονται επίσης οι διήμερες εκδηλώσεις που ξεκίνησαν χτες στην Πάνω Πλατεία της Κέρκυρας. Εκεί θα τραγουδήσουν στις 8.30 μ.μ. Αλβανοί εργάτες που ζουν και εργάζονται στο νησί, θα προβληθούν ντοκουμέντα από τη διαδήλωση της Γένοβας, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Κινητοποιήσεις των λαών ενάντια στη "νέα τάξη πραγμάτων"», όπου θα συμμετάσχουν: Ο Νίκος Μεταλληνός, πρόεδρος της τοπικής ΕΛΜΕ, ο Γιώργος Καλύβας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, κι ο Γιάννης Ζήκος, μέλος της αποστολής της Κέρκυρας στην κινητοποίηση στη Γένοβα. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με ροκ συναυλία του τραγουδοποιού Σταμάτη Μεσημέρη με τη συμμετοχή μουσικού σχήματος.

Επίσης, σήμερα Κυριακή οι εκδηλώσεις του 27 Φεστιβάλ που πραγματοποιούνται είναι:

- Αγ. Νικόλαος Λασιθίου Κρήτης, 8 μ.μ., για τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις.

- Κροκεές Λακωνίας, 8 μ.μ., για τους νέους αγρότες.

- Εδεσσα (Μικρά Καταρρακτάκια), 8 μ.μ. Θα μιλήσει η Γ. Βαλαλιά, γραμματέας του ΝΣ Πέλλας της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία του Σωτήρη Μπαλά.

Ακόμα, την Τρίτη 4/9:

- Καλαμάτα, (Συνοικία Ράχη), 8 μ.μ., για τα ναρκωτικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ