Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
«Ολοι στη σύσκεψη της "Δημοκρατικής Συσπείρωσης"»

Κάλεσμα προς όλα τα μέλη του, κι όχι μόνο, να πάρουν μέρος στη σύσκεψη «ενημέρωσης και οργάνωσης του αγώνα» ενάντια στο νομοσχέδιο που απαγορεύει την αφισοκόλληση - μια σύσκεψη που οργανώνει η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις λαϊκές ελευθερίες και την αλληλεγγύη» - απευθύνει με ανακοίνωσή του το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ). Η συγκεκριμένη σύσκεψη θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Συλλόγου της Αγροτικής Τράπεζας (Αμερικής 10).

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση, επιδιώκοντας να θωρακίσει την αντιλαϊκή της πολιτική, ενδυναμώνει τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και ταυτόχρονα εντείνει τον αυταρχισμό της ενάντια στο λαϊκό κίνημα και στους φορείς του. Υπογραμμίζει πως στα πλαίσια αυτά ψηφίστηκε και ο γνωστός «τρομονόμος», ενώ παράλληλα προωθείται το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων και της αφισοκόλλησης.

«Ετσι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να φιμώσει και να καθυποτάξει το μαζικό λαϊκό κίνημα και να αφαιρέσει τα βασικά δημοκρατικά δικαιώματα της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και της αγωνιστικής διεκδικητικής στάσης των εργαζομένων», τονίζει χαρακτηριστικά το ΠΑΜΕ. Και καταλήγει με την ξεκάθαρη πρόταση: «Ενάντια σ' αυτά τα αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα, που μας γυρίζουν στο μεσαίωνα, είναι ανάγκη να υψώσουμε παλλαϊκό μέτωπο αποτροπής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ