Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ρέππας: Αναίτιες οι κινητοποιήσεις!

Πονοκέφαλο προκαλούν στην κυβέρνηση οι επικείμενες, στα πλαίσια της ΔΕΘ, κινητοποιήσεις που διοργανώνονται. Χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσποιούμενος άγνοια, αναρωτήθηκε αν αυτές αποτελούν εκδηλώσεις εναντίωσης στην παγκοσμιοποίηση, για να αναρωτηθεί «αν ναι, είναι η ΔΕΘ ο τόπος, ο χώρος, ο χρόνος για την εκδήλωση αυτών των απόψεων εναντίον της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης;»! Ωστόσο, ακόμα κι αν στρέφονται κατά της κυβερνητικής πολιτικής και πάλι ούτε ο τόπος ούτε ο χρόνος είναι κατάλληλος, μιας και όπως ανέφερε «έτσι φθείρεται ο θεσμός» και «αμαυρώνεται η εικόνα της πόλης»!

Προεξόφλησε δε, αν και προφανώς είναι γνώστης του πλαισίου και του περιεχόμενου των κινητοποιήσεων, πως αυτές δε διαθέτουν θετική πρόταση, για να καταλήξει βεβαίως στο συμπέρασμα «άρα τι νόημα έχουν αυτές οι συγκεντρώσεις;»!

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν αντισυγκεντρώσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο Δ. Ρέππας απάντησε «αν κάποιες εκδηλώσεις μπορεί να χαρακτηριστούν από κάποιον "αντισυγκέντρωση", είναι αυτού του είδους οι συγκεντρώσεις», αφού κατά τη λογική του όποιοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες έξω από το πρόγραμμα της ΔΕΘ τότε είναι αυτοί που προχωρούν σε αντι-πράξη!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ