Τετάρτη 2 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Τέτοιες προσπάθειες φίμωσης μάς βρίσκουν αντίθετους

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων ΟΤΑ Καρδίτσας ομόφωνα αποφάσισε και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δικαστική δίωξη που έχει εξαπολύσει ο υπουργός Δικαιοσύνης ενάντια στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης».

Η επίθεση αυτή του κ. Γιαννόπουλου ενάντια στο «Ριζοσπάστη», μια εφημερίδα που με συνέπεια υποστηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων, τα συνδικαλιστικά δημοκρατικά δικαιώματα του λαού, στην ουσία, στρέφεται ανοιχτά κατά της ελευθερίας, της πολιτικής έκφρασης και της ελευθερίας του Τύπου.

Θεωρούμε ότι η ευθύνη της δίωξης δεν είναι αποκλειστικά του υπουργού Δικαιοσύνης. Την κύρια ευθύνη έχει η κυβέρνηση, την πολιτική και τακτική της οποίας γνωρίζουν και γεύονται καθημερινά οι εργαζόμενοι στην ΤΑ και γενικότερα ο ελληνικός λαός. Είναι μια προσπάθεια φίμωσης και τρομοκρατίας εκ μέρους της κυβέρνησης προς κάθε φωνή που ασκεί κριτική στην πολιτική της.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και δηλώνουμε ότι τέτοιες προσπάθειες φίμωσης του Τύπου μάς βρίσκουν αντίθετους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ