Τετάρτη 2 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων:

  • Σήμερα, Τετάρτη, ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης θα περιοδεύσει στις 9 το πρωί στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Σκαραμαγκά και στις 11 π.μ. στο 2ο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Αθηνών.

«Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και η υγεία», είναι το θέμα της σύσκεψης - συζήτησης, που διοργανώνει η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ σήμερα στις 8 μ.μ. στο «Μικρό Παλάτι». Ομιλητής θα είναι ο Χρήστος Χαλκιάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Κρητικών Γαλατσίου κόβει σήμερα Τετάρτη την πίτα της, στις 6.30 το απόγευμα.

  • Το Σάββατο, 5/2, η ΚΟ Μεσολογγίου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση, με ομιλητή τον Σπ. Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 5.30 το απόγευμα, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
  • Επίσης, το Σάββατο, 5/2, η ΚΟ Ευηνοχωρίου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση, με ομιλητή και πάλι τον Σπ. Στριφτάρη, στις 8 το βράδυ, στο Κάτω Ευηνοχώρι.
  • Το Σάββατο, επίσης, θα γίνει η συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Αρτας του ΚΚΕ, στο κέντρο «Παρασκευάς», όπου θα παραστεί και θα μιλήσει μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Αλσούπολης - Καλογρέζας του ΚΚΕ διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση, τη Δευτέρα 7/2, στις 18.30, στο «Παναιτώλιο» στην Αλσούπολη.
Στα Χανιά

Στα πλαίσια ενός πολύπλευρου προγράμματος δραστηριοτήτων, που αποφάσισε και υλοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ομιλίες - περιοδείες:

  • Σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ.: Στο καφενείο «Απόλλων» της συνοικίας Αγίου Ιωάννου θα μιλήσει ο Νίκος Παπαντωνάκης, μέλος της ΝΕ. Στο Γεράνι θα μιλήσει ο Μανώλης Νταγκουνάκης, επίσης μέλος της ΝΕ.
  • Αύριο, Πέμπτη, στις 7 μ.μ.: Στη Νέα Χώρα θα μιλήσει ο Γιώργος Νταγκουνάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης και γραμματέας της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ. Στο Κουρνά θα μιλήσει ο Μιχάλης Καμαριωτάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και του Γραφείου της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή, στις 7 μ.μ.: Στη Σπλάντζια θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Στον Πλάτανο θα μιλήσει ο Γιάννης Μαζοκοπάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και του Γραφείου της ΝΕ Χανίων. Στο Εμπρόσνερο θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος.
  • Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί πανεξόρμηση στην πόλη και στα χωριά του Νομού Χανίων για τη διάδοση του «Ριζοσπάστη».
  • Τη Δευτέρα στις 7 π.μ.: Στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ (Μαργουνίου) θα μιλήσει στους εργαζόμενους ο Τηλέμαχος Δημουλάς.
Στη Θεσσαλονίκη
  • Σήμερα, 2 Φλεβάρη, κλιμάκιο στελεχών της ΚΟΘ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Νίκο Χριστάνη, μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ, θα περιοδεύσει στους ΟΤΑ Κορδελιού. Στη συνέχεια, στις 11 π.μ., θα επισκεφθεί το Β` ΚΑΠΗ Ευόσμου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ