Τετάρτη 2 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ν' άνοίξει ο δρόμος για μια άλλη φιλολαϊκή πολιτική

Εκδήλωση - συζήτηση για τους εργαζόμενους οργανώνει σήμερα, στις 7.00 το απόγευμα, η Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα της ΚΟΘ, στο ΕΚΘ, με ομιλητή τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση με τους εργαζόμενους της πόλης για την οικοδόμηση του Λαϊκού Μετώπου οργανώνει σήμερα στις 7 το απόγευμα η Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο θεσσαλονίκης. Τη συζήτηση θα ανοίξει ο Δημήτρης Γόντικας μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ.

Η αποψινή εκδήλωση αποτελεί έναν πρώτο σταθμό της πλατιάς εξόρμησης προς τους εργαζόμενους, που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Μέσα από περιοδείες σε χώρους δουλιάς ενημερώνει για τις θέσεις του Κόμματος, γύρω από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και καταθέτει την πρόταση διεξόδου από την ανάλγητη και επικίνδυνη πολιτική που εφαρμόζεται σε βάρος των εργαζομένων και του λαού. Στόχος είναι στη σημερινή εκδήλωση, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που αγωνιούν και αντιστέκονται αγωνιστικά στην ανελέητη επίθεση που δέχονται, να καταθέσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους, την εμπειρία που συγκέντρωσαν τόσα χρόνια, ώστε μέσα από το γόνιμο διάλογο να αναδειχτεί η προοπτική της διεξόδου.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα της ΚΟΘ του ΚΚΕ, που ταυτόχρονα αποτελεί και κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση, «η εργατική τάξη μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια άλλη φιλολαϊκή πολιτική. Μέσα από την οικοδόμηση του Λαϊκού Μετώπου, της συμμαχίας που θα συσπειρώσει όλες εκείνες τις κοινωνικές δυνάμεις, που θέλουν να αντισταθούν και να ορθώσουν το ανάστημά τους στα μονοπώλια, στους ιμπεριαλιστές και στα κόμματα που τους υπηρετούν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ