Τρίτη 9 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
«Τρέχουν» και για τα «πιστοποιητικά εμβολιασμού»

Παράλληλα με τις διεργασίες για τα εμβόλια, προχωρούν οι διεργασίες για το ευρωπαϊκό «πράσινο διαβατήριο» εμβολιασμού και ανοσίας, για τη διασφάλιση των κερδών των ομίλων του Τουρισμού και των Μεταφορών, προαναγγέλλοντας νέες «εκπτώσεις» σε μέτρα προστασίας, παρότι παραμένουν ανοιχτά επιστημονικά ερωτήματα, όπως π.χ. το αν οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό.

Στις 17 Μάρτη αναμένεται να παρουσιαστεί η σχετική πρόταση της Κομισιόν, ωστόσο την ίδια στιγμή «τρέχουν» και οι διμερείς συμφωνίες: Η Κύπρος ανακοίνωσε πως από 1η Μάη θα επιτρέπεται η άφιξη ταξιδιωτών από τη Βρετανία «που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της Covid-19, χωρίς την ανάγκη διενέργειας διαγνωστικών τεστ και καραντίνας», όπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού.

Στη Βρετανία, διαφήμισε, «το θέμα αποτέλεσε πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας, ενώ ταυτόχρονα προβάλλεται το γεγονός ότι η χώρα μας είναι ανάμεσα στις πρώτες πέντε καλύτερες στον κόσμο στη διαχείριση της πανδημίας», κάτι που «βελτιώνει τις προοπτικές για την επερχόμενη τουριστική περίοδο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ