Τρίτη 9 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Επίταξη τώρα για να σωθούν ζωές!

Από τη χτεσινή κινητοποίηση
Από τη χτεσινή κινητοποίηση
Συγκέντρωση στην ιδιωτική κλινική «Metropolitan» πραγματοποιήθηκε χτες από το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, σωματεία και φορείς της πόλης, που απαίτησαν να επιταχθούν πλήρως, χωρίς αποζημίωση των ιδιοκτητών τους, τα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια, με το σύνολο των υποδομών τους και του προσωπικού τους.

Σε δήλωσή του ο Νίκος Ξουράφης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, τόνισε πως «βρισκόμαστε εδώ διεκδικώντας την απαίτηση των εργαζομένων να παρθούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας μας στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές». Η Στέλλα Μπαρδούνια, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά, πρόσθεσε πως «οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική Υγεία δίνουν τη μάχη στο πλευρό των συναδέλφων τους στο δημόσιο σύστημα Υγείας και για όλα τα δίκαια αιτήματά τους».

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Στέλιος Μπενετάτος.

Στο μεταξύ, από χτες διακινείται κείμενο υπογραφών της Συντονιστικής Επιτροπής για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Καισαριανή, με αιτήματα τη δημιουργία Κέντρου Υγείας στην περιοχή και την άμεση στελέχωση του ΕΦΚΑ Παγκρατίου με όλες τις ειδικότητες και με την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού. Το κείμενο έχει αναρτηθεί και ηλεκτρονικά για τη συλλογή υπογραφών στη διεύθυνση gr.petitions.net/pfyk.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ