Πέμπτη 9 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Πέμπτη 9 Μάρτη, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, στις 9 μ.μ.

-- Αύριο, Παρασκευή 10 Μάρτη, θα μιλήσει στις 7 μ.μ. στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, στο καφενείο «Δ. Ψαρά». Θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας.

-- Το Σάββατο 11 Μάρτη

  • Στις 12 μ. θα παρευρεθεί στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 22 κομμουνιστές και αντιστασιακούς ήρωες του Μπλόκου της Καλογρέζας και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των εκτελεσθέντων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του μνημείου (λεωφ. Αντιστάσεως & Ομορφοκκλησιάς).
  • Στις 7 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Πλάτωνας» στη Νίκαια, σε πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια της Κοκκινιάς. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Γιώργο Νταλάρα, Βιολέτα Ικαρη και Ασπασία Στρατηγού.

-- Τη Δευτέρα 20 Μάρτη, ομιλία στην εξ αναβολής εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Πανεπιστημίων - Ερευνας Αττικής του ΚΚΕ με θέμα «Με το ΚΚΕ για το πραγματικά νέο και καινοτόμο στην Επιστήμη και την Ερευνα», στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ