Παρασκευή 10 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή

- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτή και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας.

- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Καρδίτσας οργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα της ΤΕΔΚ (Μ. Αλεξάνδρου) με θέμα: «Σύγχρονες υποδομές για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών» και ομιλητή τον Νίκο Τέγο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας, υποψήφιο βουλευτή Καρδίτσας.

- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ζεφυρίου οργανώνει σύσκεψη στο καφέ «Barrel's» (Παπαφλέσσα 9, Ζεφύρι) με ομιλήτρια την Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια βουλευτή στη Δυτική Αττική.

- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Δικηγόρων Πειραιά καλεί σε σύσκεψη στο Πολιτιστικό Στέκι της ΚΝΕ «Τραβέρσο» (Φίλωνος 9, Πειραιάς). Θα μιλήσει η Στέλα Παπαοικονόμου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Επίσης στον Βόλο θα βρεθεί σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει: Στις 10 π.μ. περιοδεία στο 304 ΠΕΒ και συζήτηση με τους εργαζόμενους. Στις 6 μ.μ. συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ. Στις 7 μ.μ. ομιλία στην εκδήλωση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας για την αέρια ρύπανση, την καύση απορριμμάτων και το LNG. Στις 9 μ.μ. συνάντηση - συζήτηση με μαθητές και φοιτητές.

Αύριο, Σάββατο

- Στις 5.30 μ.μ., η ΤΟ Εκπαιδευτικών Αττικής οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές συζητούν τι μαθαίνουν τα παιδιά μας "στην πίσω αυλή της Αττικής"» στο ΠΑΚΠΑ Ελευσίνας. Θα μιλήσει η Ελίνα Χαιρικάκη, μέλος της EΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Λάρισας οργανώνει εκδήλωση στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου με θέμα «Ισχυρό ΚΚΕ - Βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής της γυναικείας ανισοτιμίας». Θα μιλήσει η Κική Καριώτη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κεντρικής Υπαίθρου στο Ηράκλειο Κρήτης οργανώνει εκδήλωση στις Αρχάνες, στην αίθουσα της Παλιάς Ηλεκτρικής, με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ