Παρασκευή 10 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλατύ κάλεσμα για ισχυρό ΚΚΕ και στην Ευρυτανία

Κάλεσμα στον λαό της Ευρυτανίας να στηρίξει μαζικά το ΚΚΕ, για να μπει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική σήμερα και να ανοίξει ο δρόμος για μεγάλες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές, απηύθυνε ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην παρουσίαση των υποψηφίων του Κόμματος στο Καρπενήσι.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο Κώστας Παπαδάκης αναφέρθηκε στο έγκλημα των Τεμπών, τονίζοντας ότι οι ευθύνες όλων όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τη χυδαία και εύκολη αντιπαράθεση για τον σταθμάρχη κ.τ.λ.

Σημείωσε ότι τα προβλήματα ασφάλειας του σιδηροδρομικού δικτύου έχουν επιταθεί λόγω της πολιτικής «απελευθέρωσης» των μεταφορών, πολιτική την οποία προχώρησαν από κοινού όλες οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ. Ο Κ. Παπαδάκης υπογράμμισε ότι λύση δεν είναι ούτε μια κατ' όνομα κρατικοποίηση, όταν το ίδιο το κράτος είναι εχθρός των συμφερόντων του λαού και λειτουργεί σε όφελος των κερδών του κεφαλαίου.

Στη συνέχεια έκανε εκτενή αναφορά στο πώς εξειδικεύεται η αντιλαϊκή πολιτική στην Ευρυτανία και παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ για τη στήριξη των μικρομεσαίων κτηνοτρόφων, των μισθωτών, των ανέργων, των συνταξιούχων.

Καταλήγοντας, ο Κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε στη συνεισφορά των κομμουνιστών της Ευρυτανίας στην ανασύνταξη του κινήματος στην περιοχή και στους αγώνες για την υπεράσπιση της λαϊκής οικογένειας, για το δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή και κάλεσε τον λαό της περιοχής να στηρίξει μαζικά το ψηφοδέλτιο του Κόμματος, για να μπει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική σήμερα και να ανοίξει ο δρόμος για μεγάλες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές.

Παρέμβαση έκαναν οι υποψήφιοι βουλευτές Ευρυτανίας, Κώστας Πάζιος και Θανάσης Παππάς, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Δεσκουράκη Χαρά: Ετών 27. Πτυχιούχος χημικός του Τμήματος Χημείας στο ΕΚΠΑ. Δραστηριοποιείται στον πολύπαθο χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπάλληλος φαρμακείου.

Πάζιος Κωνσταντίνος: 40 ετών. Κατάγεται από τα Τοπόλιανα Ευρυτανίας. Εχει σπουδάσει Φιλολογία και Νομικά. Από το 2014 ζει στο Καρπενήσι, όπου ασκεί τη δικηγορία.

Παππάς Θανάσης: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Ετών 63. Γεννήθηκε στον Φουρνά Ευρυτανίας, όπου τελείωσε και το Λύκειο. Μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ