Τετάρτη 17 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στον τηλεοπτικό «902»

Παρακολουθήστε σήμερα Τετάρτη στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 19.00 «Πολιτική Επικαιρότητα». Θα μεταδοθεί η ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στα Τρίκαλα, στα πλαίσια της περιοδείας της στη Θεσσαλία.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «Ματιές στον κόσμο», μια συζήτηση της δημοσιογράφου Αννας Μπαλλή, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, με τον Κύπριο πρέσβη Λεωνίδα Παντελίδη, για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Super Tuning Live», ο Στράτος Φωτεινέλης και ο Κώστας Πατσουρέας, συζητούν με το γνωστό οδηγό αγώνων Στέφανο Σπάρταλη, ο οποίος αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με το χώρο των βελτιώσεων. Θα μεταδοθούν εκπληκτικές εικόνες από το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε μια από τις πιο όμορφες BMW M3 που υπάρχουν στον ελληνικό χώρο.
  • Στις 23.00, στην εκπομπή «Ολυμπιακές Διαδρομές», ο Κώστας Πασακυριάκος που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή συνομιλεί με τους Ν. Στεφανίδη, νομαρχιακό σύμβουλο Ανατολικής Αττικής και επικεφαλής της ΝΑΣ και Μαρία Μήλα, πρόεδρο Εξωραϊστικού Συλλόγου Μάτι Αττικής, με θέμα: «Οι παρεμβάσεις στο Μαραθώνα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ